Teтово

• Креатор на темата Креатор на темата JoCkI
  • Време на започнување Време на започнување
samo nakratko
,,,da si vo USA so drzhavjanstvo i i domicilen pasosh I lichna karta,a da se deklarirash za neshto sosema drugo,nasabajle da ne go stavish na prozor amerikanskoto zname,i vo drzhavnite tamoshni institucii da im prodavash muda za beli bubrezi,,, ima ushte mnogu no mala e rubrikava za nabrojuvanje,,
,,,tuka prekinuvam so diskusijata bidejki posle ova ko po obichaj ke se povikuvate na ambasadi i kvazidemokratii,,,
Во Сад пред две години имаш бетер прослава. Во Русија не нема толку, затоа таму немавме прослава...[DOUBLEPOST=1417356617][/DOUBLEPOST]
Уште една слика од прославата...
Прегледај го приврзокот 108003
Што е форава?

samo nakratko
,,,da si vo USA so drzhavjanstvo i i domicilen pasosh I lichna karta,a da se deklarirash za neshto sosema drugo,nasabajle da ne go stavish na prozor amerikanskoto zname,i vo drzhavnite tamoshni institucii da im prodavash muda za beli bubrezi,,, ima ushte mnogu no mala e rubrikava za nabrojuvanje,,
,,,tuka prekinuvam so diskusijata bidejki posle ova ko po obichaj ke se povikuvate na ambasadi i kvazidemokratii,,,

Токму во САД:

Ај чим прекина со дискусијата тогаш чао, пријатно.

Muabetov 5 na 1, se setam ne se setam, aj ziti se ne pisuvajte poveke.

Ti si Albanec ti e uboo. Aj 30 makedonci na 1 Albanec da skoknat. Znaes drzavava kogo ke stiti? Vas. Ja ovoj slucaj u policija so mene sto se desi go prijaviv. Nisto ne naprae policijata.

Последно уредено:
Znaes sto bese izgovorot koga mi se desi ona? Sum gi pcuel na Kanter. A ja togas kutar nemav internet uste staeno i u zivot ne sum vlegol u net kafe. Koj e pogolem retard sea?

Ti posle slucajov ne vo policija, vo bolnica si trebalo da odis.
Mislev nivniot. Oni rekoa deka sum gi pcuel na Kanter. U policija se zgazija od smeenje i mi rekoja da idem doma. Stvarno i ja kaj najdov so tebe da zborim.

Незнам зошто му одговарате на орков?Очекувате логична дискусија со човек од заедница која мисли дека се автохтони на балканот и дека српските манастири на косово се албански,дека србите ги бришеле албанските букви на фреските?Или пак со народ кој го има симболот на византија на свое знаме а на протести гордо се дере Алаху Акбар и носи исламистички знамиња.Не очекувајте од такви еднаш да седнат и да си ги осудат своите за сите систематски извршени напади врз злобните славо макчедониш опресори...

Абе не прајте само лице признајте дека сакате албанец директор да ставите на Јухором не туку ми се прајте екологисти и така натаму ;)

Фино шо ви текна и за ова под нос шо ви смрди да испротестирате, да и што се залагате за употреба на јавен превоз на сметка на сообраќајниот хаос у Тетово

Abe vie zasluzuvate so celo semejstvo da umrete od nekoja bolest od smogot, posle da ve citam be bajgi edni.

Етничкото чистење во Тетово и тетовско продолжува само во друга пософистицирана форма.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom