Teтово

• Креатор на темата Креатор на темата JoCkI
  • Време на започнување Време на започнување
Порано користев и ке ти кажаем категорично НЕ.а зошто сакаш да се префрлиш,ја иам Макс и супер ми е.

Брзината не е таа веќе истата што ми стои на договор, користам кал енд срф старт од 1.199 ден а сметката некој месец ми доаѓа 1.300, 1.320 и слично без да користам домашен телефон

Брзината не е таа веќе истата што ми стои на договор, користам кал енд срф старт од 1.199 ден а сметката некој месец ми доаѓа 1.300, 1.320 и слично без да користам домашен телефон

Ја имам близу а кај шурами имаат т-хоме и кај мене многу побрз е интернетот а помалку плаќам. Т-хоме се квалитетни али и најскапи, според мене едино подобро е тоа што ресиверите имаат можност за снимање...

не користам макс тв имам многу подобра варијанта за гледање тв него за интернето ми беше зборото него кажи линијата стабилна е, паѓа често, сервисот каков им е

не користам макс тв имам многу подобра варијанта за гледање тв него за интернето ми беше зборото него кажи линијата стабилна е, паѓа често, сервисот каков им е
Во сите градови интернетот на Близу е нестабилен кога се работи за пролет - есен, делот од годината кога ја штелуваат опремата затоа што им е осетлива на температурни проблеми. Инаку ок е :)

Blizoo gi ima za u Brvenica?

Sent from my Vodafone Smart II using Tapatalk 2

Добар ви е Палма молот,малце слабо луге внатре ама цените се прифатливи :D Иначе како се вози низ Тетово.. :cenzura:

Vcera vo plostadot ILIRIA - Elita 5

10397251_703255039731140_540375119316377840_o.jpg

Дечки има уште автобус до Ск у 7 саат од Жас?

Ете што и прави тетовчанец на Серена Вилијамс :D

Приметувате ли дека деновиве некако со коливе претерано се прави гужви ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom