Teтово

• Креатор на темата Креатор на темата JoCkI
  • Време на започнување Време на започнување
vaka se slushajte vnimatelno.
koj proagam pokraj maestro gledam nekoi cudni face,, koj mi lica pojce na seljaci se nadevam dena ne ste vie tija.

part 1;
seljak za mene e: decko koj izlaga niz carshija so trenerke i e izmrsuljaven celiot, smrdi na kromit {doma sto pravele rucek}, kosata mu e mrsna, posle pienje kafe obavezno laziceto mu e u usta { da se pofali piel kafe}.
:kesa:
toa e realnosta. ja take gleam

Не бе, у Феш`н ида сељаци. Маестро е сељаци-free.

Се слажем со шортиво,а тој сашенце нека не јаде мн мн бурек.Пошо не за друго ида скоро свите од овдека у маестро и онака нема кде свегде е тапа и свегде е исто.А иначе сварно значи највеќи сељаци ида у феш"н без конкуренција е таму еднаш влегов и више никад ! :nenene:

Се слажем со шортиво,а тој сашенце нека не јаде мн мн бурек.Пошо не за друго ида скоро свите од овдека у маестро и онака нема кде свегде е тапа и свегде е исто.А иначе сварно значи највеќи сељаци ида у феш"н без конкуренција е таму еднаш влегов и више никад ! :nenene:

Тачно и ја...еднаш и више никад у фешн... и свите од овде идемо у маестро у право е mile_panika затоа без вреѓање ви се молам :)))

Eпа и сељаците са људи,мора и они негде да ида,не заебавајте сеа.
А инаку за Маестро,Сашенце душо ти шо не си бил којзнае од коај не значи дека сеа свите што ида тамо са сељаци.Се знае сељачкото кј иде,Феш’н и Имиџ.
Уствари забраев у Пунто све не-сељаци идеја да :tapp:
За Медисон не можем да дадем лош коментар,кафиќ на место си е(а и увек си бил),најубав кафиќ у Тетовово наше :)

Добро де ќе доемо ама .. ти вреѓаш маестро ида сељаци значи свите од тетово на форумов ида у маестро ако каже некој му га ебав.таке да .. не вреѓај :pos2:

Ja ne idem u Maestro. Edo vreme idev - pred 2-3 godini ama ottogas stvarno pocnaja da ida ljudi so ne mi se svigaa

E da, u Fashion ida seljaci, ama i u Maestro. Mada Maestro ne moze so Fashion u toj pogled. Fashion e zali Boze da zalimo

E da, nema kde pa mora negde. Daj da pokrenemo nekoja peticija za pojce kafici u gradov:pos2:

Eпа и сељаците са људи,мора и они негде да ида,не заебавајте сеа.
А инаку за Маестро,Сашенце душо ти шо не си бил којзнае од коај не значи дека сеа свите што ида тамо са сељаци.Се знае сељачкото кј иде,Феш’н и Имиџ.
Уствари забраев у Пунто све не-сељаци идеја да :tapp:
За Медисон не можем да дадем лош коментар,кафиќ на место си е(а и увек си бил),најубав кафиќ у Тетовово наше :)

Abe ljudi u Image ne idat seljaci. Edno vreme idea, sea vise nekolku godini - ne.

Btw Madison mi e omilen

Абе људи ако не сакате да бидете у близина на сељаци идите у рок барем таму не ида сељаци. :vozbud:

Се лажеш Зеусе.

Инаку Срцее,како ма у Имиџ не ида сељаци?На второ место е одма после Феш’н,и не зборимо (само) за сељаци по географска определба :)

[zEUs];1707147 напиша:
Абе људи ако не сакате да бидете у близина на сељаци идите у рок барем таму не ида сељаци. :vozbud:
У рок ида само рокери ( ка тебе хаха) а иначе,кој кај сака ќе иде нема туека вреѓање нема кој да ми команда мене кај да идем или па она е сељачко или не е ама ако зборимо сељачко више фешн сварно само дете од село иде тамо значи не зборот сељак него селанец.А смо се фатиле за кафиќиве и шо пак јадеемо трице и пак идемо таму кај шо не треба таке да боље шшшшш.смените тема.Дал некој влегол у албански кафиќ ?

Ја имам еднаш у Вудсток,она горе у Трговски што е металското,не идите пубоо :) И добро беше,убаа музика,убоо кафе,само многу беше некако прљаво да речем :icon_lol: Не би отишла пак.

Ама како го меркам еден кј медицина,ќе му влезем некој д'н обавeзно :pos:Тој со нишалката што е,Синема ли како се вика,цел со бамбуси е.И тој кј Рок го меркам,ама туе не би влегла,ќе ме зборите после многу:pos:

Ја имам еднаш у Вудсток,она горе у Трговски што е металското,не идите пубоо :) И добро беше,убаа музика,убоо кафе,само многу беше некако прљаво да речем :icon_lol: Не би отишла пак.

Ама како го меркам еден кј медицина,ќе му влезем некој д'н обавeзно :pos:Тој со нишалката што е,Синема ли како се вика,цел со бамбуси е.И тој кј Рок го меркам,ама туе не би влегла,ќе ме зборите после многу:pos:
Многу меркаш бе ...:pos2:па влези више еднаш.А иначе и у нашиве кафиќи влагаа Албанци и се чудиш само шо праа.А инаку некад се погодуе поубоо да си послужен у албански кафиќ отколку у наш замерка мала.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom