Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не бе, у Феш`н ида сељаци. Маестро е сељаци-free.
Се слажем со шортиво,а тој сашенце нека не јаде мн мн бурек.Пошо не за друго ида скоро свите од овдека у маестро и онака нема кде свегде е тапа и свегде е исто.А иначе сварно значи највеќи сељаци ида у феш"н без конкуренција е таму еднаш влегов и више никад ! :nenene:Не бе, у Феш`н ида сељаци. Маестро е сељаци-free.
Се слажем со шортиво,а тој сашенце нека не јаде мн мн бурек.Пошо не за друго ида скоро свите од овдека у маестро и онака нема кде свегде е тапа и свегде е исто.А иначе сварно значи највеќи сељаци ида у феш"н без конкуренција е таму еднаш влегов и више никад ! :nenene:
Добро де ќе доемо ама .. ти вреѓаш маестро ида сељаци значи свите од тетово на форумов ида у маестро ако каже некој му га ебав.таке да .. не вреѓај :pos2:
Не бе, у Феш`н ида сељаци. Маестро е сељаци-free.
Се слажем со шортиво,а тој сашенце нека не јаде мн мн бурек.Пошо не за друго ида скоро свите од овдека у маестро и онака нема кде свегде е тапа и свегде е исто.А иначе сварно значи највеќи сељаци ида у феш"н без конкуренција е таму еднаш влегов и више никад ! :nenene:
Eпа и сељаците са људи,мора и они негде да ида,не заебавајте сеа.
А инаку за Маестро,Сашенце душо ти шо не си бил којзнае од коај не значи дека сеа свите што ида тамо са сељаци.Се знае сељачкото кј иде,Феш’н и Имиџ.
Уствари забраев у Пунто све не-сељаци идеја да
За Медисон не можем да дадем лош коментар,кафиќ на место си е(а и увек си бил),најубав кафиќ у Тетовово наше![]()
У рок ида само рокери ( ка тебе хаха) а иначе,кој кај сака ќе иде нема туека вреѓање нема кој да ми команда мене кај да идем или па она е сељачко или не е ама ако зборимо сељачко више фешн сварно само дете од село иде тамо значи не зборот сељак него селанец.А смо се фатиле за кафиќиве и шо пак јадеемо трице и пак идемо таму кај шо не треба таке да боље шшшшш.смените тема.Дал некој влегол у албански кафиќ ?[zEUs];1707147 напиша:Абе људи ако не сакате да бидете у близина на сељаци идите у рок барем таму не ида сељаци.![]()
Многу меркаш бе ...:pos2:па влези више еднаш.А иначе и у нашиве кафиќи влагаа Албанци и се чудиш само шо праа.А инаку некад се погодуе поубоо да си послужен у албански кафиќ отколку у наш замерка мала.Ја имам еднаш у Вудсток,она горе у Трговски што е металското,не идите пубооИ добро беше,убаа музика,убоо кафе,само многу беше некако прљаво да речем
Не би отишла пак.
Ама како го меркам еден кј медицина,ќе му влезем некој д'н обавeзноТој со нишалката што е,Синема ли како се вика,цел со бамбуси е.И тој кј Рок го меркам,ама туе не би влегла,ќе ме зборите после многу
![]()