Teтово

• Креатор на темата Креатор на темата JoCkI
  • Време на започнување Време на започнување
Нема погрд кафиќ од Фешн бе!
Се слажем со тебе ама има многу од овдека шо го сакаа тој кафиќ а иначе ме тераја да влагам и сум рекол у тој кафиќ еднаш влегов и у живот више никад појше!

Ја имам еднаш у Вудсток,она горе у Трговски што е металското,не идите пубоо :) И добро беше,убаа музика,убоо кафе,само многу беше некако прљаво да речем :icon_lol: Не би отишла пак.

Ама како го меркам еден кј медицина,ќе му влезем некој д'н обавeзно :pos:Тој со нишалката што е,Синема ли како се вика,цел со бамбуси е.И тој кј Рок го меркам,ама туе не би влегла,ќе ме зборите после многу:pos:

И тоа за стара нова бевмо таму :pos::pos:
Мене од цел кафиќ само вратата ми се свиѓаше и тоа за шеќер ставање што беше :pos:
Ама ако идите бе... и кој е заинтересиран нека иде после 12 навечер заш тогаш нема мн. Албанци...

:pos2::pos2::pos2: Добро е не било значи албанскиов едини.А ја би идел у еден шип кафиќ и мене не ми иде никој од другариве ама ак ме фата будаливе сам ќе идем у тој шо е спроти лименка на отворено таке мн топ кафиќ е у шип чаршија шо се наоѓа голем е многу али ми прае многу чејф и интересна музика.А иначе тој кај рок пуштаа техно транс Мазне сака да иде таму ме тера одамна а нормално нас не мрзи да идемо.:pos2:

Е сакам и ја у тој кафиќ, многу ми се свиѓа и стварно е интересен, специфичен е...а за таму викавте дека ида и наши?

Да ида, наши и ја сум видел, само немоем да ги набцкам другарите и цурата да иде некој со мене :nesum:

Епа људи, ај уште една Тетово-собиранка, само сеа да им се плеснемо 20-30 душе ваму у Чил аут ? :pos:

Ја 2 године сваки јебан дн сум идел у албански кафиќи,а бе никој не смее да ми писне,прашајте го марли и он киснеше нека ви каже кј идел у кафиќ ако му текне :pos2:

хаха добри сте ајде бе ќе идемо коај сакате само кажите и ја сум за.Не за друго ќе се просмеемо малце.:pos2:

Ја ипак предлагам у Дора кј Тачи :pos:на по една ракиичка :pos:

Озбилно људи,ај да им го окупирамо кафиќон бе,ем убав тазе реновиран,да не речем изграден,освежење од Маестро/Рок/Фешн/Имиџ/Блиц/Медисон/и-тија-кремските-на-кои-името-не-им-го-спомињам,а и плус појќе ќе бидемо не може нам нико ништа:zlo:

(рекламава:pos:)

хаха добри сте ајде бе ќе идемо коај сакате само кажите и ја сум за.Не за друго ќе се просмеемо малце.:pos2:

Ја идем у пакет со лимун...така што...:)))
Не да се просмеемо, ако дојдеш ти има да се пресмеемо...:pos2:
И затоа доаѓам и ја нормално, за да падне уште некој кикс од моја уста на кој останатиот дел од екипата ќе се смее пола саат... :pos2::pos2:

:back:
ова за Маја,зошто увек успева да се најде у ситуација кај што не треба,а со тоа ни го продолжуе животот на нас,случајните минувачи/гледачи/слушачи/соговорници/што и да е :)

Значи да ја викнем Маја кј дедо ми малце да го подружи за да поживи уш некоја година. :pos:

:back:
ова за Маја,зошто увек успева да се најде у ситуација кај што не треба,а со тоа ни го продолжуе животот на нас,случајните минувачи/гледачи/слушачи/соговорници/што и да е :)

И стварно така било... :)))
Стварно не знам како ми успева ама у свака непожелна ситуација ја сум прва...Ама ви е гајле...еднаш се живи, важно да се насмееме :pos2:

Значи да ја викнем Маја кј дедо ми малце да го подружи за да поживи уш некоја година. :pos:

Еј Шорти, полека малку бе... ја само сум тука да ги насмеем луѓето... :pos2::pos2:

Место да речеш млад дечко некој да и најдемо да го весели ти пензионери спомињаш,ебаго :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom