Teтово

• Креатор на темата Креатор на темата JoCkI
  • Време на започнување Време на започнување
Иначе бојата на оградата од градинка ја сменија пред 1 месец. Фер реновирање :pos:

A замислите што ќе биде тек Маестро кој ќе го реновираа(ако дочекамо такво нешто) :pos::pos::pos:

:pos2::pos2: Maestro od koga pamtam za mene ne e renovirano. Ako vlezam utre garantiram deka se ke bide kako sto bese i posledniot pat koga bev (pred najmalu 2 godini)

Ja ипак мислим ќе дочекам внук/а ми еден д’н да дојде и да ми рече“Бабо Mаестро се реновира“:pos:
Aко не се лажам,последна промена(може и единствена) беа сепарињата,ги претапацираја од тегет у бели(ако беа тегет,ич не ми текиња)
Не заебавај тоа са големи трошкоој,башка сака инвентарот да го искористи до максимуН :pos2:

Аааа забраев и еден нов телевизор има,ама тој само у лето се изложуе :pos:колку да не е без ич работава:pos:
Ај да зеемо петиција да потпишуемо за реновирање на Mаестро,не за друго,да не ни биде ептен монотоно сваки дн,а и ќе инвестирамо за нашето поколение :pos:

Ја викам свите по 10 денари пошто греота чуекот се потроши многу...летоска купи чадори за сенка што ги лупна туе под стреата т.е. под дрвјата ама нема веза, важно се подновил нешто :pos:

Аааа забраев и еден нов телевизор има,ама тој само у лето се изложуе колку да не е без ич работава:pos:
Ај да зеемо петиција да потпишуемо за реновирање на Mаестро,не за друго,да не ни биде ептен монотоно сваки дн,а и ќе инвестирамо за нашето поколение :pos:
Изнајмен е бе телевизорот,уште некоја година ќе биде на позајмица за да го купи после евтино половен:pos:

Тивито се изложуе онли кој има фудбал :pos2:

А и се сложуем за петицијата, ќе давамо флаерчиња пред кастело и че собирамо поптиси

koj ide ushte u maestro ,neznam?

seljaci samo!
samo ovci kaj ovcarot mile
so go zborite, katasrofa e.
ustvari devojkata [zenata] od toj maliot ovcar seushte se vrti tamu i edna masa unutra e sekogash rezervirana za niv dvajca
shalabajzeri nevideni
aj od utre site u drug kafic idite.
p.s. seushte stoi slikata od aleksandar makedonski unutra!

seljaci samo!
ustvari devojkata [zenata] od toj maliot ovcar seushte se vrti tamu i edna masa unutra e sekogash rezervirana za niv dvajca
shalabajzeri nevideni

те излажале бе, не ида сељаци у маестро :pos2:,
ептен сеа Имич им го затворија :pos2:

seljaci samo!
shalabajzeri nevideni
Шо бе сам се нарекуеш сељак ебаго ? :pos2:
па кј сакаш да иде чуек ако не у маестро ако не за друго ... све ги позатворија другиве и да сакаш нема кде.

те излажале бе, не ида сељаци у маестро :pos2:,
ептен сеа Имич им го затворија :pos2:
Немој бе за најбољиот кафиќ Имиџ да збориш дека иделе сељаци-тој кафиќ се рангуе под израз Сељакфри :)
Е сеа на сметка на тоа што бркале сељаци,им се увалија шипи,дан мислеа ќе им иде кремот од Скопје искључиво ... :pos2:
И да не заборавим,сељак е понашање,а селанец е место на живеење,може дете од град да биде поголем сељак и од некој што ора нива по цел дн и незнае ништо за бонтон :)

Шо бе сам се нарекуеш сељак ебаго ? :pos2:
па кј сакаш да иде чуек ако не у маестро ако не за друго ... све ги позатворија другиве и да сакаш нема кде.
poshto neidem tamu veke 2,5 godini otprilika, znaci ne sum seljak
imash kao primer :madison,punto verde itn.
ili doj u skopje.

poshto neidem tamu veke 2,5 godini otprilika, znaci ne sum seljak
imash kao primer :madison,punto verde itn.
ili doj u skopje.
Добро де ќе доемо ама .. ти вреѓаш маестро ида сељаци значи свите од тетово на форумов ида у маестро ако каже некој му га ебав.таке да .. не вреѓај :pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom