Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
A замислите што ќе биде тек Маестро кој ќе го реновираа(ако дочекамо такво нешто)![]()
Не заебавај тоа са големи трошкоој,башка сака инвентарот да го искористи до максимуН :pos2:Ja ипак мислим ќе дочекам внук/а ми еден д’н да дојде и да ми рече“Бабо Mаестро се реновира“
Aко не се лажам,последна промена(може и единствена) беа сепарињата,ги претапацираја од тегет у бели(ако беа тегет,ич не ми текиња)
Изнајмен е бе телевизорот,уште некоја година ќе биде на позајмица за да го купи после евтино половенАааа забраев и еден нов телевизор има,ама тој само у лето се изложуе колку да не е без ич работава
Ај да зеемо петиција да потпишуемо за реновирање на Mаестро,не за друго,да не ни биде ептен монотоно сваки дн,а и ќе инвестирамо за нашето поколение![]()
koj ide ushte u maestro ,neznam?
seljaci samo!
samo ovci kaj ovcarot mile
so go zborite, katasrofa e.
ustvari devojkata [zenata] od toj maliot ovcar seushte se vrti tamu i edna masa unutra e sekogash rezervirana za niv dvajca
shalabajzeri nevideni
aj od utre site u drug kafic idite.
p.s. seushte stoi slikata od aleksandar makedonski unutra!
poshto znam deka idele ,nemoesh da me razubedish, i se ebea gore na vremeto!те излажале бе, не ида сељаци у маестро :pos2:,
ептен сеа Имич им го затворија :pos2:
Шо бе сам се нарекуеш сељак ебаго ? :pos2:koj ide ushte u maestro ,neznam?
seljaci samo!
samo ovci kaj ovcarot mile
so go zborite, katasrofa e.
ustvari devojkata [zenata] od toj maliot ovcar seushte se vrti tamu i edna masa unutra e sekogash rezervirana za niv dvajca
shalabajzeri nevideni
aj od utre site u drug kafic idite.
p.s. seushte stoi slikata od aleksandar makedonski unutra!
Немој бе за најбољиот кафиќ Имиџ да збориш дека иделе сељаци-тој кафиќ се рангуе под израз Сељакфрите излажале бе, не ида сељаци у маестро :pos2:,
ептен сеа Имич им го затворија :pos2:
poshto neidem tamu veke 2,5 godini otprilika, znaci ne sum seljakШо бе сам се нарекуеш сељак ебаго ? :pos2:
па кј сакаш да иде чуек ако не у маестро ако не за друго ... све ги позатворија другиве и да сакаш нема кде.
Добро де ќе доемо ама .. ти вреѓаш маестро ида сељаци значи свите од тетово на форумов ида у маестро ако каже некој му га ебав.таке да .. не вреѓај :pos2:poshto neidem tamu veke 2,5 godini otprilika, znaci ne sum seljak
imash kao primer :madison,punto verde itn.
ili doj u skopje.