Teтово

• Креатор на темата Креатор на темата JoCkI
  • Време на започнување Време на започнување
Дал Господ и златна градинка. Ќе земеш по 2-3 книги ќе си прочиташ (=

И за тоа да ме контактирате (ако идете у мојава градинка ваму кј спортски)... ако ништо друго барем зимска опрема да ви донесем :)))

п.с. Добро сеа се ваѓам со ова зимскава опрема да не речем викните ме и мене ваке одоколу одокулу ви кажуем :pos:

И за тоа да ме контактирате (ако идете у мојава градинка ваму кј спортски)... ако ништо друго барем зимска опрема да ви донесем :)))

п.с. Добро сеа се ваѓам со ова зимскава опрема да не речем викните ме и мене ваке одоколу одокулу ви кажуем :pos:
Времево надвор е бесно,чим некому толку се иде у градинка значи има јака причина,дан не те оставаа цигаре да запалиш по дома? :pos2:

Времево надвор е бесно,чим некому толку се иде у градинка значи има јака причина,дан не те оставаа цигаре да запалиш по дома? :pos2:

:pos2::pos2:
Абе ја не реков за вечерва...ја општо зборим кој ќе се иде сакам и ја, да се разбереме :vozbud: Да не испадне после не сум ви кажала :pos:

:pos2::pos2:
Абе ја не реков за вечерва...ја општо зборим кој ќе се иде сакам и ја, да се разбереме :vozbud: Да не испадне после не сум ви кажала :pos:
Ќе бидете благовремено обавестени :) Ја не сум за целовечерна затоа и не се нафаќам да ве дружим :S

Ја петок-субота скапуем у градинка по неколку саата. Може скоро секоаш да ме најдете :):)

Ја скапуем у блок секој петок и субота имаме журка после 23:30 со дј шабани:pos2::pos2: :pos2:

Lele! Kolku samo mi nedostiga Tetovo. Koga ke se vratam obavezno ke pominam eden cel den niz site mesta vo Tetovo i okolinata. Mnogu ubavi vremina mi bea tamu, ama mi zdosadi, mala e drzavava nasa morav nekade da smenam!

Lele! Kolku samo mi nedostiga Tetovo. Koga ke se vratam obavezno ke pominam eden cel den niz site mesta vo Tetovo i okolinata. Mnogu ubavi vremina mi bea tamu, ama mi zdosadi, mala e drzavava nasa morav nekade da smenam!

Tи живиш у кола со приколица :nesvest: и шеташ низ македонија а

Ja ипак мислим ќе дочекам внук/а ми еден д’н да дојде и да ми рече“Бабо Mаестро се реновира“:pos:
Aко не се лажам,последна промена(може и единствена) беа сепарињата,ги претапацираја од тегет у бели(ако беа тегет,ич не ми текиња)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom