Teтово

• Креатор на темата Креатор на темата JoCkI
  • Време на започнување Време на започнување
[zEUs];2208461 напиша:
...и тија тебе :helou:

:pos2::pos::pos:Јас повеќе...
zlochko.gif
zlochko.gif

Арно, баниран од тема мразачот.Продолжете со дискусијата.

Eeeee! Тетовчани бе, дури и семоќниот Обама ве брани. Со ваква подршка кој смее да писне нешо а?

stvarno be tetovcani plostad se imale a a kaj vi se naoga ja takvo cudo u te nemam videno imam videno edna niva kopana nedokopana kaj toa trgovskiot i toa li go vikate plostad

stvarno be tetovcani plostad se imale a a kaj vi se naoga ja takvo cudo u te nemam videno imam videno edna niva kopana nedokopana kaj toa trgovskiot i toa li go vikate plostad

Нива, нива ...ама наша си е ...:pipi:

п.с бетенски со плочке е плоштадот, не вреѓај :pos:

А да идеш да ја докопаш ? алатов ќе ти го дадем...

Гледајте таму вашите градови не серите :tapp:

vie ste si ja pocnale da si ja kopate pa dokopajtesija:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:a alatot cuvaj si go za tebe da ne ti treba da potkopas nekogas hahahahahahahahah

vistina mnogu batal grad ste nemate nisto batali plostad toa e baska nemate asalni mesta za iskacanje edna dve disoteki pet kafici i tolku po batal zdavje i posle se vregate abe ne treba da ve vrega vistinata:pos2::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:

vie ste si ja pocnale da si ja kopate pa dokopajtesija:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:a alatot cuvaj si go za tebe da ne ti treba da potkopas nekogas hahahahahahahahah
Да бе, после кучки ка тебе да кењаат по нивата :nenene:
vistina mnogu batal grad ste nemate nisto batali plostad toa e baska nemate asalni mesta za iskacanje edna dve disoteki pet kafici i tolku po batal zdavje i posle se vregate abe ne treba da ve vrega vistinata:pos2::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:
За такви како тебе имамо писта...

Да ама ти можеш и да ни го :pusk: еднаш чисто ради занимација кога ќе дојдеш у Тетово зошто нели, нема што друго да праеш (=

И после ќе реча ја ненормален :vozbud::vozbud::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: Ау ... НА ПИСТА!!!!! П.С. И :pusk: Па се плаќа кај нас !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom