Teтово

• Креатор на темата Креатор на темата JoCkI
  • Време на започнување Време на започнување
ау бациве се тешка работа :pos2:

Луѓе оставите караници и други работи туку работата е сериозна

Имам дојдено во тетово и имам видено што се случува ѓабе си браните ставови ама градот и крш стварно.
:baeh::baeh::baeh:

Без лутење ништо против но албанциве гадно ве зезнаа.
Сред град албански знамиња и бисти од албанци и после бил македонски град.
Може не велам не но само на хартија е тоа.
Во една улица имате 3-4 кафиќи со едно утепано диско епа не се живее така.
Не велам дека вие сте криви туку тоа е глобална грешка на македонците воопшто.

:uvo: Така ги земаат и другите градови но тетово е класичен пример за отуѓување на државно земјиште.
Се мислам и се чудам но за едно 20-30 год. дали ке живее воопшто некој македонец таму.
Ај ке ве замолам да ми кажете број на македонците во изминатите 15 год и колкав е бројот сега.
Едноставно сакам да споредам колку се иселиле од тетово:D:D:D:tapp:

1.Во една улица имате 3-4 кафиќи со едно утепано диско епа не се живее така.

2.Не велам дека вие сте криви туку тоа е глобална грешка на македонците воопшто.

3.Се мислам и се чудам но за едно 20-30 год. дали ке живее воопшто некој македонец таму.

1.Ne be greska si...ima nekoi 9-10 :)

2.Ne krivi se albancite zatoa sto se pobrojni

3.Mnogu dolg rok dade i ti sega!! Realno 10-15 :)

Не знам за МекДоналдс кога ќе се отвора, ама пак знам дека секогаш ќе има Македонци у Тетово, а и гариве сами го знаа тоа. Смо живеле со албанци, живимо а и ќе живимо . Но пак ова што се пуштаа од планина гледаа превише Амерички филмоој па туе е проблемот.
Се знам со доста албанци, албанци кои одтсекогаш се овде... сум јадел од иста чинија со нив. Но пак со овја што са од планина не знааа ни ја јадење па камо ли за чинија...:nesum:

1.Ne be greska si...ima nekoi 9-10 :)

2.Ne krivi se albancite zatoa sto se pobrojni

3.Mnogu dolg rok dade i ti sega!! Realno 10-15 :)
Abe Ilirian, ili Toni ili ovoj Toni u pantaloni so go dudlam kako da te imenuvam?!?!
Ne se penjaj mnogu, mozebi ima pojse Albanci u Tetovo, ama gledano vrz osnova na vkupnoto naselenie Albancite se zastapeni so 25%, taka da nema potreba za palamudenje i furanje.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom