Desire
Refuse,Resist
- Член од
- 25 декември 2007
- Мислења
- 1.823
- Поени од реакции
- 284
ПА ја искрено ништо не можем да им напраем...ама ти моеш[zEUs];2183608 напиша:пееери са што да им праеш![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ПА ја искрено ништо не можем да им напраем...ама ти моеш[zEUs];2183608 напиша:пееери са што да им праеш![]()
Плоштад....хммммм шо беше тоа а? Кај па и ти плоштад у Тетооо?Еј абе прочитав по темава негде.. Плоштад имате?!?! Од кога тоа? Кај се наоѓа?
Бдв мн интересно зборите жими све.. Фаца е![]()
У право сиПА ја искрено ништо не можем да им напраем...ама ти моеш![]()
Од секоаш имамо проштад, а сеа брзо ни го реновираја ама никако да го дореновирааЕј абе прочитав по темава негде.. Плоштад имате?!?! Од кога тоа? Кај се наоѓа?
Бдв мн интересно зборите жими све.. Фаца е![]()
Не го кажуем од искуство туку знаем,има пуно случаји ај ако се сретнемо ќе ти каем колку дејчиња таке имале напраено[zEUs];2183578 напиша:Ова од искуство го кажуеш а![]()
Случаи,без Ј,ама тоа не е важно сега.Не го кажуем од искуство туку знаем,има пуно случаји ај ако се сретнемо ќе ти каем колку дејчиња таке имале напраенои веруј ги има многу :pos2::pos2:
Е а кај ви се наоѓа тој плоштад.. Накај што?
Аман бе не глеате девојчево и е досадно па и текнало ај ќе ги ребрам Тетовчаниве, да ми објаснат кај им е плоштадот. Браос за тебе!Е а кај ви се наоѓа тој плоштад.. Накај што?
Влагаш у Тетово цепаш право, и кога веќе ќе снема право за идење таму е плоштадот.Е а кај ви се наоѓа тој плоштад.. Накај што?