Teтово

• Креатор на темата Креатор на темата JoCkI
  • Време на започнување Време на започнување
Само што не е многу зелен билбордов
f2KPbKo.jpg

Како овој
1A9764E108A5324DB2F4C53C4AC3D091.jpg

Далеку сме ние друже од таму, добро е овој што го донеле

A за што се оние антенине и соларниот панел или што и да е тоа горе ?

А знае некој зошто почнаа да ја копаат улицата од кај Пеко накај Телеком, Вип, Арби и нагоре? Да не ставале оптика од Телеком а ?

А знае некој зошто почнаа да ја копаат улицата од кај Пеко накај Телеком, Вип, Арби и нагоре? Да не ставале оптика од Телеком а ?
Оптика од Телеком и ќе се става бекатонки колку што знам

Ќе ставаат бекатонки а меѓу тротоарот и "велосипедската патека" или поточно кафичите кј што ваѓаа масите ќе има ѕид со трева ка меѓу улиците што има... [emoji16]

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Бекатонкете у Тетово уште малку и у сендвичи ќе почнат да ги продаваат

Еј проектот си е супер само што у Тетово нема да функционира

Ќе ставаат бекатонки а меѓу тротоарот и "велосипедската патека" или поточно кафичите кј што ваѓаа масите ќе има ѕид со трева ка меѓу улиците што има... [emoji16]

Sent from my MI 5 using Tapatalk
Ако е како меѓу улицете никој да не го одржава и да остана со дрвца исушени, трева испогазена, цвеќиња овенати тогаш фала не му треба ова на градов. Сепак среќа што тука има кафиќи и ресторани па колку толку ќе изгледа како што треба ама треба и доста култура која у градов одамна не постои.

Ако е како меѓу улицете никој да не го одржава и да остана со дрвца исушени, трева испогазена, цвеќиња овенати тогаш фала не му треба ова на градов. Сепак среќа што тука има кафиќи и ресторани па колку толку ќе изгледа како што треба ама треба и доста култура која у градов одамна не постои.
zs be ne....neka staat cvecinja, utredenta ce gi gledas levo desno po balkoni (ukradeni). kaj rima samo stavaja cvecinja i utredenta sabajle vece gi nemase....

zs be ne....neka staat cvecinja, utredenta ce gi gledas levo desno po balkoni (ukradeni). kaj rima samo stavaja cvecinja i utredenta sabajle vece gi nemase....
Нема да ги краде никој ама затоа па брзо ќе овена. Можда ќе се грижа од Арби ресторанот и тој новиот ресторан Dinette или како и да се викаше а другиве не веруем дека некој ќе има мерак да се грижи толку да ги вади цвеќињата и дрвцата.

Почнаја да копаа тротоарот и од другата страна на улицата и иста ќе ја пра со жардињера за цвеќиња.

Исто разбрав дека све ќе ги тргаа трафикете и као ќе ги модернизира свите да бида исти нешто најверојатно у стил на Тобако.

Од ова нема ништо да биде знаејќи кој криминалци седат во Тетово ;)

Вечерва реге концерт во културен Conquering Lion јубилеј 10 години
17310124_10155263336773755_7765925188415908637_o.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom