Teтово

• Креатор на темата Креатор на темата JoCkI
  • Време на започнување Време на започнување
А зошто уствари не се направи југохромски договор, да се затвори фабриката а работниците да седат дома и да земаат плата ?

Eve ti kade rabotis i sto sneg vrne od ekolosko prijatniot Jugohrom
10906561_736106813146463_673380452994658981_n.jpg[DOUBLEPOST=1420208435][/DOUBLEPOST]Zosto da se zatvori, taa fabrika ima profit poveke 100 milioni evra godisno, sto e 2-3 miliona za filteri da se stavat i po 1 milion godisno za nivno menuvanje, ne im odi vo prilog nitu na niv da se zatvori, no ajde koga imas ovci od narod zosto i tie 2-3 milioni da ig trosis. Jugohrom e najgolemiot zagaduvas vo Tetovo i toj so koj najlesno moze da se spravime, so edno kopce i toa e. I protesite ne bea samo za Jugohrom, bea za zagaduvanjeto, a tamu e i gjubreto i drugoto sto pomagaat vo toa.

Последно уредено:
Да ти ебам градот смрден и нечист, локална самоуправа (или Македонија пат, не знам кој е одговорен) која со прст не мрда за да се решат основните проблеми со снегот за нормално функционирање на граѓаните.
Сообраќајниот хаос кој претходно го имаше, сега е десет пати поголем поради снегот на улиците. Пред некој пола саат имаше колона на возила од медицина по цела Илинденска до центар.
Најмалце 10 поситни сообраќајки имаше, нервозни возачи, абе ХАОС.

Битно сабајле на Иванов му ја исчистија едната страна од двонасочната улица на Илинденска додека иде на Шапка да биде раат.
Срање од град, ова неам никаде видено.

Како нема да се деси нешто да се срамни до темел градов!

Последно уредено:
Тетово, Кичево, Струга,Македонија Пат сите до еден РАМКОВНО вработени не е ни чудо што државата е во колапс. Е сега кога вакви одговорни функции се заземени од вакви функционери како е само во другите институции. Факт цената на рамковните вработувања на неписмени кадри ќе ја плаќаме уште долго време.

Тетово, Кичево, Струга,Македонија Пат сите до еден РАМКОВНО вработени не е ни чудо што државата е во колапс. Е сега кога вакви одговорни функции се заземени од вакви функционери како е само во другите институции. Факт цената на рамковните вработувања на неписмени кадри ќе ја плаќаме уште долго време.

Демек вработените се криви што тие што ја водат државата крадат!?

Исламофоб е тој што не се сложува со постоењето на конц логорот наречен Исламска Држава?

Исис ниту ние ги сакаме, ама ти мразиш се што е албанско и исламско.

Албанофоб и исламофоб си.

Исис ниту ние ги сакаме, ама ти мразиш се што е албанско и исламско.

Албанофоб и исламофоб си.
И јас можам да напишам на форумов дека си паметен и пристоен дечко, али како би го докажал тоа, е прашањето?

И јас можам да напишам на форумов дека си паметен и пристоен дечко, али како би го докажал тоа, е прашањето?

Тогаш објасни зошто напиша така?

Сигурно од голема "љубов".

Тогаш објасни зошто напиша така?

Сигурно од голема "љубов".
Си слушал за изреката: Нема полош од помакедончен албанец?
Е, таков ти е Берик. Сега има други теории, некои викаат дека е голем самокритичен албанец.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom