Teтово

• Креатор на темата Креатор на темата JoCkI
  • Време на започнување Време на започнување
^ Deteto ce si go jade si ima nov zakon...Moze da zavrsi i vo maloletnicki zatvor onoj nasiot sto e prefrlen vo Veles od 2001 god. !!

Toj sto ja frlil bombata e Rom !!! Znaci za Romi se rabota a zosto ?? Sirotite tie neznam koj metal go barale mislam mesing sodrzele bombete pa ovoj sakal da go prodade toa u otpad !!! Slusnav kako i so sekira sakal da im vleze na bombete :icon_mrgr:

1798888_727558403944293_946061217_o.jpg

Фото Студио ‘Хана‘ спроти Ресторан ‘Цуфи’

Цуфи беше кај раскрсницата на мостот на Пена, нели?

Фото кристал, кај Ципа комерц подолу 2-3 дуќани има едно фото студио. Карши стара пошта.

Уф овој дел не го знам убаво. Ова ќе му дојде измеѓу Детска радост и Музичко? Фактички позади Комплекс Базар?

Им пишав на овие Кристал на фб, ги нема да вратат.

Ај сега друго прашање. Каде најевтино можам да извадам фотографии? Имам сликано на дигитален апарат/мобилен и сакам да извадам десетина, да ги урамам :)

Цуфи беше кај раскрсницата на мостот на Пена, нели?

Уф овој дел не го знам убаво. Ова ќе му дојде измеѓу Детска радост и Музичко? Фактички позади Комплекс Базар?

Им пишав на овие Кристал на фб, ги нема да вратат.

Ај сега друго прашање. Каде најевтино можам да извадам фотографии? Имам сликано на дигитален апарат/мобилен и сакам да извадам десетина, да ги урамам :)

колку фотографие?

10х15 ти се 10 денара. 13х18 20 ден, доколку имаш поголем број имаш и попуст. Ова во венус кај среќко популарно кај пазар погоре.

Инаку кристал ти е до ципа 2-3 дуќани подолу центар е тоа кај плоштад, Базар е долу.

колку фотографие?

10х15 ти се 10 денара. 13х18 20 ден, доколку имаш поголем број имаш и попуст. Ова во венус кај среќко популарно кај пазар погоре.

Инаку кристал ти е до ципа 2-3 дуќани подолу центар е тоа кај плоштад, Базар е долу.

Го помешав Базар со Ловец.

20 мали слики, 2 големи (за во рамка) и една шолја за чај :)

Фала нај :)

Ццц колку коле има градов.. страшно нешто :eek:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom