H
Hip.Hop_MKD
Гостин
Оној кој поставува бомби ќе им праќа емаил на сите дека има бомбаси играат куро мали деца
Ту мач Американ Филмови. Ќе си го јадат родителите сеа.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Оној кој поставува бомби ќе им праќа емаил на сите дека има бомбаси играат куро мали деца
Нешто ве нема со коментари за повредените деца Роми, да беа Македонци или Албанци до сега ќе имаше револуција.
http://www.kanal5.com.mk/vesti_detail.asp?ID=31318
Сигурно за да избегнат тест у школо.Уште не ми е јасно кој ја фрлил бомбата и зошто?
Ја пријави сликава на натпреварот? Сигурно би победела!
Фото Студио ‘Хана‘ спроти Ресторан ‘Цуфи’
Фото кристал, кај Ципа комерц подолу 2-3 дуќани има едно фото студио. Карши стара пошта.
Цуфи беше кај раскрсницата на мостот на Пена, нели?
Уф овој дел не го знам убаво. Ова ќе му дојде измеѓу Детска радост и Музичко? Фактички позади Комплекс Базар?
Им пишав на овие Кристал на фб, ги нема да вратат.
Ај сега друго прашање. Каде најевтино можам да извадам фотографии? Имам сликано на дигитален апарат/мобилен и сакам да извадам десетина, да ги урамам![]()
колку фотографие?
10х15 ти се 10 денара. 13х18 20 ден, доколку имаш поголем број имаш и попуст. Ова во венус кај среќко популарно кај пазар погоре.
Инаку кристал ти е до ципа 2-3 дуќани подолу центар е тоа кај плоштад, Базар е долу.