Teтово

• Креатор на темата Креатор на темата JoCkI
  • Време на започнување Време на започнување
Кај може во Тетово да ми направат шолја за чај/кафе со слика која јас ќе им ја дадам? Или маица? Знам дека во Пан може, ми требаат други предлози.

Фото Студио ‘Хана‘ спроти Ресторан ‘Цуфи’

Кај може во Тетово да ми направат шолја за чај/кафе со слика која јас ќе им ја дадам? Или маица? Знам дека во Пан може, ми требаат други предлози.

Фото кристал, кај Ципа комерц подолу 2-3 дуќани има едно фото студио. Карши стара пошта.

Тетово се изгради нагло после војната,за жал на лошо,го нема она Тетово кое кога бев јас мал можеше да излезеш безбедно надвор,да застанеш на тераса и да уживаш во погледот на Кале и околните планини,да со години можеш мирно да спиеш без галама... сега како во Сомалија да живееш,полиција и здравството не знам зошто воопшто постојат немаат апсолутно никаква фунцкија,ќе излезеш на тераса гледаш зграда од 40 метри,лично за мене,на 10 метри има зграда одма до мојата,и јас нив ги гледам дома и тие мене.. кај и да се свртиш само прозори и згради пред тебе.. од 2001ва до сега не памтам еден ден каде што сум се наспал како треба,без разлика дали е 4 попладне или 4 навечер,галама невидена.. катастрофа стана,Тетово стана како град од 10 милони жители,со најбрза урбанизација,неконтролирана,кој стигне и кај стигне дига зграда.. го нема она Тетово пред 2001ва кое беше милина да се живее...
Полека го приспособуваат да им личи на Карачи, Багдад... За да се осечаат као код куче.

хахахахахах некој имал тест физика или хемија и професорот нејкел да го откаже :D

Ако е заебанција се надевам дека ќе ги фатат мочковците и ушите има да им ги истегна да не им текне да припарат до компјутер, камо ли вакви пораке да пуштаат.

Тетово: Евакуирано О.У. „Братство Миѓени“

Децата треба итно да се евакуираат. Времето е кратко, инаку ќе се случи нешто лошо.

73693.jpg

Порака со ваква содржина стигнала кај повеќе вработени во Основното училиште „ Братство Миѓени“ во Тетово.

Ова било јавено денеска нешто пред 12 часот, а децата од училиштето веднаш биле евакуирани.

Екипи на полицијата вршат увид и истрага за потеклото на пораката.

24 Вести

Bomba u bratstvo.. A kaj nas u ekonomsko panika do beskraj... Ne napikaa 100 dusi u ucilnicata najdaleku od bratstvo. Deca ova si igrale majtap.. Kaj ti bomba u osnovno shkolo...

Policijata se povlekla, nemalo nisto... nekoi ovde vikaat deka imale test nekoj i ova go napraele... toa ja shto rekov prvicno :-)

Бомба у Братство?

:pos:
Во Скопје има по 3-4 бомби секоја учебна година....

Или некој рандом заебација или имало некој тест. Кога почнаа со дојавите беа најинтересни од говорници се јавуваа порано :D

:pos:
Во Скопје има по 3-4 бомби секоја учебна година....

Или некој рандом заебација или имало некој тест. Кога почнаа со дојавите беа најинтересни од говорници се јавуваа порано :D

Јебига, не така често се дешава ова у Тетово, бар по школиве.
Башка основно школо е ова.

Оној кој поставува бомби ќе им праќа емаил на сите дека има бомба :pos: си играат куро мали деца

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom