B
Beck's
Гостин
Кај може во Тетово да ми направат шолја за чај/кафе со слика која јас ќе им ја дадам? Или маица? Знам дека во Пан може, ми требаат други предлози.
Фото Студио ‘Хана‘ спроти Ресторан ‘Цуфи’
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кај може во Тетово да ми направат шолја за чај/кафе со слика која јас ќе им ја дадам? Или маица? Знам дека во Пан може, ми требаат други предлози.
Полека го приспособуваат да им личи на Карачи, Багдад... За да се осечаат као код куче.Тетово се изгради нагло после војната,за жал на лошо,го нема она Тетово кое кога бев јас мал можеше да излезеш безбедно надвор,да застанеш на тераса и да уживаш во погледот на Кале и околните планини,да со години можеш мирно да спиеш без галама... сега како во Сомалија да живееш,полиција и здравството не знам зошто воопшто постојат немаат апсолутно никаква фунцкија,ќе излезеш на тераса гледаш зграда од 40 метри,лично за мене,на 10 метри има зграда одма до мојата,и јас нив ги гледам дома и тие мене.. кај и да се свртиш само прозори и згради пред тебе.. од 2001ва до сега не памтам еден ден каде што сум се наспал како треба,без разлика дали е 4 попладне или 4 навечер,галама невидена.. катастрофа стана,Тетово стана како град од 10 милони жители,со најбрза урбанизација,неконтролирана,кој стигне и кај стигне дига зграда.. го нема она Тетово пред 2001ва кое беше милина да се живее...
пукнала?
Бомба у Братство?
Во Скопје има по 3-4 бомби секоја учебна година....
Или некој рандом заебација или имало некој тест. Кога почнаа со дојавите беа најинтересни од говорници се јавуваа порано![]()