Teтово

• Креатор на темата Креатор на темата JoCkI
  • Време на започнување Време на започнување
Абе днска слабо вода а? Полека но сигурно се враќамо назад у времето... При толкаа планина, вода за пиење да се немало... еееее:facepalm:

Абе днска слабо вода а? Полека но сигурно се враќамо назад у времето... При толкаа планина, вода за пиење да се немало... еееее:facepalm:

Битно има за пред чајџилница да ги прскаме улицете и тротоарите, шо се секираш.

Се додека нема сериозни/независни инспекции кои би ги казниле типовите што го прскаат асфалтот по цел ден ќе си имаме проблеми со водата. А знаејќи кај живееме проблемот ќе постои долго време

Се додека нема сериозни/независни инспекции кои би ги казниле типовите што го прскаат асфалтот по цел ден ќе си имаме проблеми со водата. А знаејќи кај живееме проблемот ќе постои долго време

А зошто да ги казнат, зарем противзаконски е?

А зошто да ги казнат, зарем противзаконски е?

OK нека има правилно мерење на тоа кој колку вода троши толку и да плати а не ја за туш и пиење вода да плаќам исто колку и тој што мисли дека ако го прска асфалтот 24ч ќе никне нов и ќе придонесе до средење на патиштата.

п.с и у вакви времиња човек од морални причини не треба да троши вода за џабе

OK нека има правилно мерење на тоа кој колку вода троши толку и да плати а не ја за туш и пиење вода да плаќам исто колку и тој што мисли дека ако го прска асфалтот 24ч ќе никне нов и ќе придонесе до средење на патиштата.

п.с и у вакви времиња човек од морални причини не треба да троши вода за џабе
Bez navreda znaci ubavo si pisal sve toa no sum primetil mn povece Albanci toa go pravat so prskanje na ulici i pred ducani...Ne vikam ne i Makedoncite toa go pravat...Zatoa inspekcija pa da gi vidim uste ednas so crevoto u ruka ...

Реновирањето на играчницата Dreambox Reloaded заврши од Петок продолжуваме со пола пареа, ново руво, 4 нови X-Box конзоли и преку 20 нови Игри.. Наскоро играчницата повторно ќе располага и со PS3 конзоли... А за затворање на сезоната на Фифа 13 ќе има голем ФИФА 13 Турнир, учество 300 денари, повеќе информации ќе има во текот на викендот и во играчницата директно и на нашата фејсбук страна !!

1174788_4549675238182_706773484_n.jpg

https://www.facebook.com/events/1374849896081810/

^ Znaci ne se dvojat...Ednas kaj postata me podbrkaja edvaj im pobegnav...Srekja mobilniot mi bese vo raka i go plesnav edno kuce i tuka prekinaja da me brkaat...Strasna rabota da imam puska ce zastanem pozadi kulturen i bi gi pukal ,pa neka dojde i policijata da gi vidim togas !! SRANJE !!! Ovie se od Skopje ni gi nosat !

^ Znaci ne se dvojat...Ednas kaj postata me podbrkaja edvaj im pobegnav...Srekja mobilniot mi bese vo raka i go plesnav edno kuce i tuka prekinaja da me brkaat...Strasna rabota da imam puska ce zastanem pozadi kulturen i bi gi pukal ,pa neka dojde i policijata da gi vidim togas !! SRANJE !!! Ovie se od Skopje ni gi nosat !

Лично го видела една постара жена и и кажала на мајка ми. Ги истовариле пред монопол цел чопор од комбе и си заминале. Мора мие, ако не им текнуе на онја шо треба да им текне, да напраемо нешто, зош ќе не испоизеда.

Иначе и домашниве кучиња подивеле. Прошла недеља ме укаса од комшијава едното, среќа па успеав да го шутнем на време и не беше некоја поголема повреда. А викендов ка се враќав од чаршија истото, со уште едно ме бркаја пак, едвај сум им избегал, ка Јусеин Болт сум трчал и тоа со фалична нога :D

kako e mozno nepreceno od nikogo da ni nosat kucinja. Ne moze li policijata ili koj i da e da prevzeme nesto. Ova veke ne lici na nisto, sinoka u maalo sretnav rotfailer ej si seta niz maalo :@ sreka bev so kola

kako e mozno nepreceno od nikogo da ni nosat kucinja. Ne moze li policijata ili koj i da e da prevzeme nesto. Ova veke ne lici na nisto, sinoka u maalo sretnav rotfailer ej si seta niz maalo :mad: sreka bev so kola

Ни кај нас не е подобро :)
Сега во мода се оние Кане Корсо, си шеташ низ маало и можеш на се да налеташ, од пит були, шарпланинци, вучјаци, ротвајлери до Кане корсо...
Околу собрание во Скопје, се вртат еден куп улични кучиња, не можам да избројам колку пати сум бегал сред Центар :)

Нема спас...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom