B
Beck's
Гостин
Франшизата е земена од Албанец?
Турчин.
Нема да го направи, админот на фан пејџот го ставил по своја волја.А како ќе го направи тој горе сендвич без свинско ?
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Франшизата е земена од Албанец?
Нема да го направи, админот на фан пејџот го ставил по своја волја.А како ќе го направи тој горе сендвич без свинско ?
![]()
Абе днска слабо вода а? Полека но сигурно се враќамо назад у времето... При толкаа планина, вода за пиење да се немало... еееее![]()
Се додека нема сериозни/независни инспекции кои би ги казниле типовите што го прскаат асфалтот по цел ден ќе си имаме проблеми со водата. А знаејќи кај живееме проблемот ќе постои долго време
А зошто да ги казнат, зарем противзаконски е?
Bez navreda znaci ubavo si pisal sve toa no sum primetil mn povece Albanci toa go pravat so prskanje na ulici i pred ducani...Ne vikam ne i Makedoncite toa go pravat...Zatoa inspekcija pa da gi vidim uste ednas so crevoto u ruka ...OK нека има правилно мерење на тоа кој колку вода троши толку и да плати а не ја за туш и пиење вода да плаќам исто колку и тој што мисли дека ако го прска асфалтот 24ч ќе никне нов и ќе придонесе до средење на патиштата.
п.с и у вакви времиња човек од морални причини не треба да троши вода за џабе
^ Znaci ne se dvojat...Ednas kaj postata me podbrkaja edvaj im pobegnav...Srekja mobilniot mi bese vo raka i go plesnav edno kuce i tuka prekinaja da me brkaat...Strasna rabota da imam puska ce zastanem pozadi kulturen i bi gi pukal ,pa neka dojde i policijata da gi vidim togas !! SRANJE !!! Ovie se od Skopje ni gi nosat !
Meanwhile in the center of Tetovo
![]()
kako e mozno nepreceno od nikogo da ni nosat kucinja. Ne moze li policijata ili koj i da e da prevzeme nesto. Ova veke ne lici na nisto, sinoka u maalo sretnav rotfailer ej si seta niz maalosreka bev so kola