Teтово

• Креатор на темата Креатор на темата JoCkI
  • Време на започнување Време на започнување
Пред куќа на Албанец?
или кај џамија?
или џамијата е куќа на Албанецот?

Како и да е, токму тоа и ми беше поентата: кој би оставил бомба пред куќа на Албанец џамија?
Само кафир тоа, никој друг.
А вие само седите и гледате....:facepalm:

Пред куќа на Албанец?
или кај џамија?
или џамијата е куќа на Албанецот?

Како и да е, токму тоа и ми беше поентата: кој би оставил бомба пред куќа на Албанец џамија?
Само кафир тоа, никој друг.
А вие само седите и гледате....:facepalm:

А не сум знаел дека не смее да има куќи близу џамијата!? o_O

Пред куќа на албанец, во таа маало подоле малце има џамија.
Ах штета...а баш имаше голем апетит да јадеш бурек како муслиманите ги мачат христијаните!

Колку е карта у еден правец Тетово - Скопје? :) бус, комбе, сеедно.

Ова последново со кола не ми е јасно ... како 120 денари кога само патарина во еден правец е 60 денари:confused:

Па кој рече дека патарина мора и да се плати? ;)

А кој рече дека мора и да се пали колата кога се вози, кога може и да се гура до Скопје:D

Се полни колата со 4-5 патници и се оди за 120 денари. На патарина се лепи на колата пред него и заминува или ако има контрола се вози по дел од стариот пат за да се избегне патарината.

Ова последново со кола не ми е јасно ... како 120 денари кога само патарина во еден правец е 60 денари:confused:
Ти директоре ако сакаш да се возиш сам у кола, викни си го личниот шофер нека те превезе до Тетово.

ne ides sam tuku so 5mina drugi u kolice kako ford galaxy. I razbirlivo e deka cicko ali nema da plati putarina zs mu e skupo.

Пронајден избоден тетовец, пренесен на Ургентно
30. 06.2013 - 13:10:41

Тетовец со четири убодни рани бил пронајден ноќеска пред дискотека од страна на својот пријател.

Според информациите од страна на Министерството за внатрешни работи во четири часот утринава пред „Енерџи Клуб“ од страна на неговиот другар е пронајден 35-годишниот Е.И. од тетовското село Доброште со четири убодни рани на телото.

Истиот е пренесен во Клинички центар Тетово, а поради сериозноста на повредите е пренесен во Ургентен центар Скопје.

Полицијата се’ уште нема податоци за мотивот или за сторителот на овој крвав инцидент, но интензивно трага по сторителот.

Што мајка барал у Енерџи бе, да не го чепкал нечија жена таму? :icon_lol:

Абе сега и кој пукал и кој е избоден да се коментира во темата за градот Тетово :notworthy:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom