Teтово

• Креатор на темата Креатор на темата JoCkI
  • Време на започнување Време на започнување
Epa sega vaka

Ako eden gradonacalnik e dobar, toa znaci deka e dobar za site gragjani bez razlika dali e makedoenc albanec turcin...

Ako e kradec kako sto bese bexheti toj e los za site. Znaete mnogu dobro vo kakva mizerija bevme 4 godini nisto ne se gradese vo gradot, gjubrinja, duri i bevme naj necist grad vo evropa a plus opstinata ima 18 milion evra dolg.
Kaj otidna parite ?
Tie se vashi pari !!

ODGOVOROT KE GO DAVATE SAMI posle 2 nedeli. !!

Iskreno mislim deka kolku tolku go podobri sozivotot megju nas...Teuta mi izgleda kako mn polosa varijanta za taa cel... Tuka zivime sloga kolku tolku mora da ima ,taka da moeto mislenje e toa..Tocno nie Makedoncite ce odlucime za toa koj ke bide nov ili staro nov gradonacalnik na Tetovo...A gjubristeto ke se sredi, toj problem vo secij mandat mozel da bide...

Iskreno mislim deka kolku tolku go podobri sozivotot megju nas...Teuta mi izgleda kako mn polosa varijanta za taa cel... Tuka zivime sloga kolku tolku mora da ima ,taka da moeto mislenje e toa..Tocno nie Makedoncite ce odlucime za toa koj ke bide nov ili staro nov gradonacalnik na Tetovo...A gjubristeto ke se sredi, toj problem vo secij mandat mozel da bide...

:pos: Градоначалникот го подобрил созживотот.....

Јас со моите пријатели македонци сум бил пријател и кога бил друг градоначалник на Тетово и ќе бидам без разлика кој ќе биде следниот градоначалник.

Проблемот со ѓубрето настана поради тоа што нема пари општината, а причина за тоа е што дотичниот градоначалник ги стави во свој џеб и гради хотели!

brat bidi realen zemase Iljardarka ?

Ili glup si ?
--- надополнето: 27 март 2013 во 01:19 ---
dobivte kruzni tekovi, sto moze da posakate pevekje (y)
Buxhetot od Opstina Tetovo e vtoriot naj golem vo Makedonija posle Skopje !!

Imase pari mnogu, a rabota 0

brat bidi realen zemase Iljardarka ?

Ili glup si ?
--- надополнето: 27 март 2013 во 01:19 ---

Buxhetot od Opstina Tetovo e vtoriot naj golem vo Makedonija posle Skopje !!

Imase pari mnogu, a rabota 0
ne zedov iljadarka a nesum ni glup ;) jas prasav koe e vaseto mislenje okolu ovie 2 kandidati (mislim na albancite) ?!! Lugje kako politicar sto moze da gi tigne tenziite nikoj drug nemoze ...Sekako deka i jas ce ostanem drugar pak so mojte komsija albanci i drugi poznanici no rabotata sto megju mojot odnos so nekoj 2 albanec ili opsto ne me zemaj mene kako primer nekoj si treti? Mislim deka Sadi ima pocit sprema nas (bar malce) ! Teuta ne ja obvinuvam zosto neznam dali e polosa od nego ili pak podobra..Sakam da kazem od moja gledna tocka nemie loso tolku kolku na vas albancite so nego...

Ја мислим дека многу од Македонците гласаа за Беџети,пошто Арифи е тежок националиста,и ако биде она градоначалник тогај нема нишо да се прае у полза на Македонците (додуша ни со Беџети не е нешо нај али ипак).
Него се прашуем коај ќе ги врата бистете на плоштад,нели кога го реновираја плоштадот рекоја дека ќе ги врата по обновуањето?:rolleyes:
makedoncite glasaa za bexheti i koga toj mu bese protiv kandidat na lika, i lika bese tezok nacionalista? i od kade toa deka arifi e nacionalist, sto napravila taa za da zasluzuva takov epitet?
sto se biste?

ne zedov iljadarka a nesum ni glup ;) jas prasav koe e vaseto mislenje okolu ovie 2 kandidati (mislim na albancite) ?!! Lugje kako politicar sto moze da gi tigne tenziite nikoj drug nemoze ...Sekako deka i jas ce ostanem drugar pak so mojte komsija albanci i drugi poznanici no rabotata sto megju mojot odnos so nekoj 2 albanec ili opsto ne me zemaj mene kako primer nekoj si treti? Mislim deka Sadi ima pocit sprema nas (bar malce) ! Teuta ne ja obvinuvam zosto neznam dali e polosa od nego ili pak podobra..Sakam da kazem od moja gledna tocka nemie loso tolku kolku na vas albancite so nego...

Абе аман смешно е веќе :pos:

Ќе наидеш на некој кој не сака да ве гледа и ќе ти ја дупне главата, а кажи ми како ќе ти помогне градоначалникот тогаш?
Или пак ти си поминуваш убаво со некој албанец и победува Теута и не гледам како таа може да ти пречи во тоа пријателство.

Теута ќе работи бидејќи нејзината партија е на власт и имаат поголема моќ, а освен тоа ако го добијат Тетово, не ќе сакаат уште еднаш да ја изгубат!

sadi bexheti napravil nesto za sozivot? ova prvpat go slusam, dragi moi sogragani makedonci, sadi bexheti ne napravil nisto protiv vas zaradi toa sto nego ne mu cue ni za vas ni za nas ni za nikoj, toj si lapa od site strani, samo pari neka ima.
i od koga za vas bilo pobiten sozivotot nego zivotot?

Абе аман смешно е веќе :pos:

Ќе наидеш на некој кој не сака да ве гледа и ќе ти ја дупне главата, а кажи ми како ќе ти помогне градоначалникот тогаш?
Или пак ти си поминуваш убаво со некој албанец и победува Теута и не гледам како таа може да ти пречи во тоа пријателство.

Теута ќе работи бидејќи нејзината партија е на власт и имаат поголема моќ, а освен тоа ако го добијат Тетово, не ќе сакаат уште еднаш да ја изгубат!
Rekov opsto za site ne deka ce dojde nekoj i ce mi rasipe prijatelstvo...Ama so nekolku slucuvanja covek moze da naprae pogolemi tenzii mislim na politicarive kako sto e vo Sk primer...Ti ja branis taja strana i kraj na muabetot ...Jas ne dobivam nisto od ovie izbori tuku saakav da go vidam vaseto mislenje ,ete na primer za sadi ne bev tolku zapoznaen deka baegji pikal po gjebot ...Me interesirase samo ! Imajte prijatna nok pozdrav !

Ти изглеа ко да не живееш у Тетово. Палењето на ѓубрето го труеше цел град, допрва ќе осетиме последици од тоа, вода нема многу повеќе одошто има (на повисоките места во градот нема скоро ич), кучиња скитници на секој чекор, за нерегуларни зделки и мито нема да коментирам, си има надлежни за тоа, кога тогаш треба да реагираат...
Ова е дел од тоа што мене како македонец од Тетово ме засега, дали тој/таа што ќе го среди овој хаос ќе биде некој од оваа или другата партија не ми прави разлика.

Што направил бе Сади за соживотот или за македонците? И од каде испадна Теута националист, барем важи за умерен политичар. Сади веројатно е најлошиот градоначалник што Тетово некогаш имало. Прашањето за водоснабдување, диви депонија, катастрофална патна инфрастрктура, атмосферска канализација, се прашања кои ги засегаат ама баш сите граѓани на Тетово без разлика на етничка и верска припадност.
Што планови има Теута не знам, ама прашањето не е решено, има доста гласови од албанскиот кандидат кој отпадна, како и значителен број на гласови од Македонците. Единствено што треба да направи е Тетово да биде поубаво место за живеење за сите тетовци.

Ako e kradec kako sto bese bexheti toj e los za site. Znaete mnogu dobro vo kakva mizerija bevme 4 godini nisto ne se gradese vo gradot, gjubrinja, duri i bevme naj necist grad vo evropa a plus opstinata ima 18 milion evra dolg.
Kaj otidna parite ?
Tie se vashi pari !!

И знам дека е ова минорен проблем во споредба со останатите, ама морам да спомнам и дека градот не беше украсен за Нова Година. Срамота. Наводно Куранот бил против тоа. Абе ајде, лани Куранот не беше против тоа, од годинава станал?

И знам дека е ова минорен проблем во споредба со останатите, ама морам да спомнам и дека градот не беше украсен за Нова Година. Срамота. Наводно Куранот бил против тоа. Абе ајде, лани Куранот не беше против тоа, од годинава станал?

Tetova ima mnogu pogolemi problemi od ova. ama I ova e fakt sto mozes da kazes kakov gradanacalnik imame !

Еве што расипаа вашите патриоти од ДУИ.
10168_10200100073683304_257978188_n.jpg

Гостивар е Лас Вегас за Тетово. Ни Лика не беше подобар ;). Има предност ДУИ што се у влада, па може некој денар од влада да се фрли у градов.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom