Teтово

• Креатор на темата Креатор на темата JoCkI
  • Време на започнување Време на започнување
Лименката е малку преместена поблиску до Корзо дуќанчето
инаку ја мислим дека треба свите тротоари да ги напраа како што напраеја кај Ванекс убав

Не знам кај слушнав муабети дека скроз ќе ја тргнеле од тука.

Црвен :pos:

Ти мора да си од ДУИ :icon_lol:

Стварно безвезно е што ја тргнаа. Туку, нека ја отворат побрзо улицата зашо не се иде со кола низ град, КАТАСТРОФА е метеж ОГРОМЕН има.

HAHA ne ne, znaes ponekogas covek od podaleku gi gleda nestata podobro od poblisku,take e i so mene,ne sum podrzuval nikogas niedna od partieve,ama da gi proveris,site bi izlegle kradcii:tv:

Не знам кај слушнав муабети дека скроз ќе ја тргнеле од тука.

Црвен :pos:
Да, штета... тргната е скроз од туе =\

а колку беше само популарна... за договарање, каде.. кај лименка :)

Да, штета... тргната е скроз од туе =\

а колку беше само популарна... за договарање, каде.. кај лименка :)
една петиција да се врати Лименката во Тетово да напраемо сакате :vozbud:
стварно беше место кај што се договараја многу генерации каде да се чекаат за у чаршија а и чудно ми е никој не ја викаше кока кола него лименка

една петиција да се врати Лименката во Тетово да напраемо сакате :vozbud:
стварно беше место кај што се договараја многу генерации каде да се чекаат за у чаршија а и чудно ми е никој не ја викаше кока кола него лименка
Мора да ја вратат бе, не е хумано така да ја тргнат... :(

Лименката сега е поставена у центар у Брвенца.Кој е носталгичар нека иде да се слика до неа. :D

Абе лименката е најголем споменик што на никого не му сметаше. Плус убаво си беше затворена таа улица што им текна да праат кружен тек тамо. Тек сега ќе биде хаос тука. Подобро на центар огромен кај семафорите да направат отколку кај лименката.

И не е најголем кај стадионот е поголем па и на крајот од индустриска кај штул е поголем.

Убаво е што прават нешто али барем нека размислат. Кај пунто верде па нагоре подобро ќе бее да ја прошират улицата или паркинг да направеа а не "паркови" прават.

ovoj plan u tetovo e najlosiot dosega sto go imalo!
stavija kruzni tekovi kaj sto ne treba, toj kaj limenka kruzen tek e najnefunkcionalnoto nesto sto moze za se izmisli vo poslednive 100godini.
treba nagada da im se dodeli za toa, nagrada za najgolemo promasuvanje na vekot!

^ Многу убаво,ко у камена доба.. доаѓа струја и за 30 мин снемуе и после цела ноќ нема.. глупости живи..:vozbud:

да им ебем матер на ЕВН. 24 саата без струја бев, после у средина на проба ни рикна струја, да ми изгореше појачалото имаше со Ц4 да им влезем у канцеларете. хахаха :D

Многу убо без струја, мераци. Јас у кафан Принц и оп снема струја.... Али агрегатот проработе и си продолживме и не ни се одеше дома затоа што тука си имавме струја. Инаку сабајлето дојде и цел ден си имав само 2 пати по 15-20 мин снема, ништо страшно.

DSC_0104.jpg

DSC_0114.jpg

Инаку ова се фотки од кај мене во 00:30 минути вечерта по полноч кога немаше струја. Може да видите каде имало свеќи
pencil.png

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom