Тетекс фан ^
100% МАКЕДОНЕЦ
- Член од
- 24 јануари 2009
- Мислења
- 2.396
- Поени од реакции
- 883
Уживај сиТе разбирам...хах

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Уживај сиТе разбирам...хах
Уживај си![]()
Ја следни 2-3 неделе сигурно неможем... прашајте ги другивеЈас си уживам...ама сакам да играм со тетовчани фудбал....
Биден сум Тетово неколку пати и знам само едно "Тетово е Македонски Град"![]()
Супер име имаш. Знаеш што имат правено балистите во Втора Светска Војна? Силувале, колеле македонци, фрлале бебиња на бајонети ,и биле најголеми крвници на се што е макеондско и православно. Првин извини се на целиот форум за овој ник, што не знам како не е забранет, а послем оди фрли се некаде под некој камион. Срамота си за родителите твои дома и општо за целата албанска нација. Срамота.abe pa ti,gledas deka nikoj ne se rasprava ovde koga se u pracanje etnicki i drugi temi,gledas li deka sekoj si pisuva za imeto Tetovo,za gradot,a ne albanci ili makedonci
Супер име имаш. Знаеш што имат правено балистите во Втора Светска Војна? Силувале, колеле македонци, фрлале бебиња на бајонети ,и биле најголеми крвници на се што е макеондско и православно. Првин извини се на целиот форум за овој ник, што не знам како не е забранет, а послем оди фрли се некаде под некој камион. Срамота си за родителите твои дома и општо за целата албанска нација. Срамота.
едно прашање до вас Тетовчаниве
Што мислите за Тетово што почнува месецов да се реновира полека полека и да се градат улици кружници и се др?
Ја мислим дека е тоа многу добро и конечно ќе ни биде убав градот
а и слушнав ќе се гради и Театар негде у близина кај поштата
Глупости, ја тргнаа Лименката!
Супер е, конечно нешто добро...едно прашање до вас Тетовчаниве
Што мислите за Тетово што почнува месецов да се реновира полека полека и да се градат улици кружници и се др?
Ја мислим дека е тоа многу добро и конечно ќе ни биде убав градот
а и слушнав ќе се гради и Театар негде у близина кај поштата
poveke unistuvaat otkolku da gradat !
nego site se kradci,ebi ga..daj im pari da saniraat cela ulica,ke ti saniraat samo nekolku dupki![]()
Лименката е малку преместена поблиску до Корзо дуќанчетоГлупости, ја тргнаа Лименката!