Тетовирање на името на партнерот/партнерката

• Креатор на темата Креатор на темата Mädchen
  • Време на започнување Време на започнување

Дали би го истетовирале името на партнерот/партнерката?

• Вкупно гласачи
    320
Која е потребата од тетовирање на нејзиното име? И покажувам дека ја сакам на друг начин и очигледно е. Тетовирањето е непотребно.

Не,општо никакво име не би истетовирала,ако веќ се тетовирам ќе се тетовирам како што треба,не имиња да редам по мене,не тетовирам име,а поготово не името на партнерот колку и да го сакам,а исто и не сакам да го најдам тетовирано на некој моето.

на мене тва уопште не ме аресе.можеби ке смениш партнер/ка и кој к** таа тетоважа ? так да истотеворај си го твоето име :)

Никогаш. Затоа што неможеш да знаеш што ќе се случи понатаму во врската. ;)

Би ставила тетоважа, која МОЖЕБИ би била неговото име, некоја ситна, со ситни букви.

Наградното прашање е зашто би ставил таква тетоважа?Ќе докажам дека ја сакам??? Тоа ќе биде гаранција за среќна и долговечна љубов???
за мене тоа е каприциозно и клише! Апсолутно против.

Ноу веј!
Да го тетовирав јас името на секој мој дечко, досега ќе имав преку милион тетоважи. :wink:
Така де, не е да се фалам, не ме сфаќајте погрешно, ама многу глупава работа е. Јас никогаш не би се тетовирала, ни моето име не би го истетовирала, а не па на некој дечко со кој може веќе утре нема да бидам. :toe:

Не би се тетовирал од еден аспект, може ќе се фатам со друга и сеа нејзината тетоважа ќе ми стои мислам нејзиното име а може тетоважа шо трае 3 монтс..

abe tetoviranjeto iminja na partneri e gllupa rabota a i tetoviranjeto u opsto, mislam za mene posto ima luge im se dopaga toa zavisi od nivniot vkus.

Ali ne se rezikuva da se tetovira imeto na partnerkata ili partnerot posto ne se znae, aj ti se pogodi ami ako ne ti se pogodi posle sto prajme ili ke se tetovirame i nad nivnoto ime ke stavime X ili ke dodademe na tetovazata vo zagrada pokraj negovoto ili nejzinoto ime BOG DA GO PROSTI ?????

nikako tetoviranje iminja na partneri.

Како не бе.. име на дечко. ХА! :nesvest:
Глупа, непромислена и незрела работа е тоа.
Кој сака нека повели, сигурно ќе се кае после некој период.

Ам ко ќе раскиниш да ти идат раката да си ја скиниш :)

Нема шанса таква глупост да напрам

Во никој случај тоа.Додуша јас не планирам воопшто ништо да истетовирам на моето тело а посебно не името на партнерот:nenene:

Не би го направил тва хмхм... ма колку да га сакам. Од дека да знам мош ќе раскинаме и после ќе треба да си бодам тетоважата хехех.
Иначе имам тетоважа од патриотски карактер :D знам дека МАКЕДОНИЈА нема никојпат да ме повреди :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom