Тетоважи

• Креатор на темата Креатор на темата schtranga
  • Време на започнување Време на започнување
па сега за да речеш дека некој е наркоман треба да имаш факти да си го видел како се шприца/шмрка, а да речеш дека се луѓе со мала самодоверба и го праат тоа за да бидат забележани, тоа е реалноста.
Ти има останато некоја тема на форумов кај што немаш треснато некоја глупост?

па сега за да речеш дека некој е наркоман треба да имаш факти да си го видел како се шприца/шмрка, а да речеш дека се луѓе со мала самодоверба и го праат тоа за да бидат забележани, тоа е реалноста.

А ако се забегани на пр. ко тебе тогаш мислиш дека изгледа дека се наркомани и се дрогираат?

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Порано се тетовирале повеќе морнарите ,војниците ,криминалците.во последниве 30-40 години тетовирање станува меинстрим ,се тетовираат бајкери музички звезди спортисти,нео-нацисти,од посериозни професии ретко кој се тетовира ,например онај политичаро од Србија чедо јованович и го гледам од СДСМ пи арот коста петров и тој тетовиран ,или некои уметници. ама сепак е несериозно за некој што работи во бизнис светот со клиенти банкари и сл да се тетовира.

Мене не ми се гледат тетоважите ако не сум гол, зошто се имам јас тетовирано ?

Планирам да се тетовирам отприлика колку би кошталa овaa тетоважa?
E377621D-EEBB-4D02-B921-67F4437F7841.png

Последно уредено:
Дечки, кажете некој добар шо би покривал тетоважи? Пошо иам една шо катастрофално избледе и сакам да ја покријам

Дечки, кажете некој добар шо би покривал тетоважи? Пошо иам една шо катастрофално избледе и сакам да ја покријам

Секогаш тука :)
154656a73010aca25664f9cf3610a0e5.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Никогаш не сум сакал тетоважи, сметам дека се одратни. Многумина сакаат да ги одстранат, но не е ледсно, и не е евтино. (Во Србија го работат тоа ѕа 59 евра ѕа 1 см https://www.nanoklinika.rs/uklanjanje-tetovaza/).
Зато треба на време да се влијае на младите, мислам на тинајџерите да не се тетовираат. Барем нека почекаат да напвлезат во зрели години па зрело и да размислат.

Мене ме интересира дали од кога целосно ќе заздрави тетоважата, после тоа ако продолжи да се мачка со маст , пример еднаш неделно на две недели. Дали тетоважата ќе остани посвежа или тоа е само за во процесот на заздравување?

Никогаш не сум сакал тетоважи, сметам дека се одратни. Многумина сакаат да ги одстранат, но не е ледсно, и не е евтино. (Во Србија го работат тоа ѕа 59 евра ѕа 1 см https://www.nanoklinika.rs/uklanjanje-tetovaza/).
Зато треба на време да се влијае на младите, мислам на тинајџерите да не се тетовираат. Барем нека почекаат да напвлезат во зрели години па зрело и да размислат.
Треба и на тебе да се влијај...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom