Тетоважи

• Креатор на темата Креатор на темата schtranga
  • Време на започнување Време на започнување
Нека го истетовира и нека иде на одмор у Тунис и ке види зашто е битно. А иначе од 5 метра се чита Хесус Лов кај типов на сликава .
Сега зезаш. Кој нормален би идел сега, во ова време на одмор во Тунис? Ај да те разберам пред 15+год кога и јас бев, ама сега? Треба да си ептен излапаен во главата да отидеш. Исто е и во други земји, Египет на пример. Ама затоа во Турција можеш без проблеми. Дубаи исто, .......

Сега зезаш. Кој нормален би идел сега, во ова време на одмор во Тунис? Ај да те разберам пред 15+год кога и јас бев, ама сега? Треба да си ептен излапаен во главата да отидеш. Исто е и во други земји, Египет на пример. Ама затоа во Турција можеш без проблеми. Дубаи исто, .......
За Турција разбирам до некаде зашто ја кога бев у Измир видов Турчин ко сликовница ишаран и никој не се ни сврте по него . А за Дубаи незнам ,знам само дека забулените и небричените у посебни ресторани идат,посебни плажи имаат и во се останато се делат од странците така да и за тетоважите предпоставувам дека сеуште им се HARAAM.

Се замолува @StormRage да ја постира српската тетоважа
3lSnBqU.jpg

И ја се молев со нетот да ми ја аплоадира сликава едно 2 сати. Него еве за @kooperativa идеја за следна тетоважа, извини шо не е толку детална, јбг, камера од мобилен

Последно уредено од модератор:
3lSnBqU.jpg

И ја се молев со нетот да ми ја аплоадира сликава едно 2 сати. Него еве за @kooperativa идеја за следна тетоважа, извини шо не е толку детална, јбг, камера од мобилен

Брате мој! :eek:

За Турција разбирам до некаде зашто ја кога бев у Измир видов Турчин ко сликовница ишаран и никој не се ни сврте по него . А за Дубаи незнам ,знам само дека забулените и небричените у посебни ресторани идат,посебни плажи имаат и во се останато се делат од странците така да и за тетоважите предпоставувам дека сеуште им се HARAAM.
Хммммм, па и ДА и НЕ околу Дубаи. Посебни плажи имаат затоа што се богати и во склопот на имотот имаат и своја плажа. А дека се двојат по основ на забуленоста не е така. Тоа важи за другите емирати кои се под влијание на СА, Фуџеира, Шарџа, ...... Додека за Дубаи и Абу Даби ко се прозападно ориентирани е хаос, во позитивна смисла. :D
Избегавме со муабетот, доста беше:noze:

Aма зависи каде ке ја прави ( не викам у подрум кај некој со за'рѓани игли ,него некој не толку познат тату артист) .
Да да секако али мислам нема премногу да се разликува цената, околу 500-600 денари повеќе кај по познат и обратно (не дека е малце де)

Да да секако али мислам нема премногу да се разликува цената, околу 500-600 денари повеќе кај по познат и обратно (не дека е малце де)
Eпа скоро дупло поефтино :icon_mrgr: А башка и тетоважата нема нешто премногу комплицирано за да мора да иде кај некој поискусен мајстор ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom