Lil Lamb
Сакам да се родам одново.
Нов ми е. Дали има 9 месеци, као што го имам.Да си купиш нов лап топ![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нов ми е. Дали има 9 месеци, као што го имам.Да си купиш нов лап топ![]()
Дај ми бројче за да те побарам кога ќе пораснам.За греови сте. Зошто? ......... Кога ќе пораснете, ќе ви стане јасно. Вака само си го покажувате сопствениот простатлук. Видела жабата дека коњот се потковува, па дигнала нога и она.
Тетовирањето не е за вас!!!
За греови сте. Зошто? ......... Кога ќе пораснете, ќе ви стане јасно. Вака само си го покажувате сопствениот простатлук. Видела жабата дека коњот се потковува, па дигнала нога и она.
Тетовирањето не е за вас!!!
Дете, ај размисли, ама искрено размисли ..................... колкав е дијаметарот на една игла. Па потоа размисли колку дебели сакаш да ти бидат буквите. И на крај замисли дека ако тоа го правиш на лист хартија кога би било полесно за боење? Ако се тенки буквите, тогаш со тенка боичка. Ако се подебели тогаш со пошурока (тапа) боичка. Аналогно на тоа тапата е повеќе игли.
И сега јасно е колку беше лесно сама да си размислеше? Сега сфати зошто сум таков? Самата се бламираш со такви глупи прашања, и после друг ти е крив.[DOUBLEPOST=1411854980][/DOUBLEPOST]П.С. Мене ми се боени букви и со 9-10-11 игли![]()
Мене лично не ми се свиѓа али тоа си е твој избор.![]()
планирам за прв пат да се тетовирам, па многу сум убеден во ваква тетоважа, на прстите да пишува " LOVE JESUS " исто како на сликата, али само букви..
мене лично мноогу ми се допаѓа ова да го истетовирам, да чујам мислење и од вас?
И дали на пример во спортот би можело ова да има некој последици или нема веза?
поздрав и се најдобро
Грешка е или намерно е вака напраена ?![]()
планирам за прв пат да се тетовирам, па многу сум убеден во ваква тетоважа, на прстите да пишува " LOVE JESUS " исто како на сликата, али само букви..
мене лично мноогу ми се допаѓа ова да го истетовирам, да чујам мислење и од вас?
поздрав и се најдобро
e баш ме охрабриМене лично не ми се свиѓа али тоа си е твој избор.![]()
не верувам да му е грешка, гитарист е, инаку ми велеа некој дека може да ти прави проблеми и слично, али мање битно, не е ништо страшноГрешка е или намерно е вака напраена ?
Инаки во која смисла да ти смета во спортот?
Не гледам причина да ти смета тетоважата во спортот.e баш ме охрабрисе шалам
не верувам да му е грешка, гитарист е, инаку ми велеа некој дека може да ти прави проблеми и слично, али мање битно, не е ништо страшно
ти што мислиш за изборот Кико ?
![]()
поздрав и се најдобро
Ако тебе ти се допаѓа и си сигурен дека сакаш да ја имаш, НЕ се битни другите. Терај си го ќефот и ич да не ти е гајле. Сепак, ќе ти посочам што сакам да кажам со тоа “допаѓа и сигурен“. Да бидеш свесен за можните последици од истата, сепак живееме во затуцано општество во кое сеуште се гледа попреку на тетоважите. Има напредок, ама не е таков каков што би сакале да биде. И не само овде во МКД, него и глобално. Едноставно луѓе биваат одбиени за работа затоа што имале тетоважа, еј кретени невидени. Од таа причина би те посоветувал да размислиш за местото.![]()
поздрав и се најдобро
Јас на лице,врат и дланки никогаш не би ставил тетоважа. А башка и со ваква тетоважа знај дека во западна Македонија и во претежно муслиманска држава нема да бидеш топло пречекан.![]()
поздрав и се најдобро
Црвено: зошто е ова битно?Јас на лице,врат и дланки никогаш не би ставил тетоважа. А башка и со ваква тетоважа знај дека во западна Македонија и во претежно муслиманска држава нема да бидеш топло пречекан.
Нека го истетовира и нека иде на одмор у Тунис и ке види зашто е битно. А иначе од 5 метра се чита Хесус Лов кај типов на сликава .Црвено: зошто е ова битно?
На прсти е интересно, можда не на сите, но на еден или два прста и да може да се сокрие со прстен е ОК.