Тетоважи

• Креатор на темата Креатор на темата schtranga
  • Време на започнување Време на започнување
1013962_611628338861663_1704472978_n.jpg

Сакам да си ставам кратко трајна тетоважа на раката, т.е. 3 кинески букви..... знаете од прилика колку би ме чинело и каде е најевтино да ја правам? :)

Имам тетоважа и може пак ке стаам, не дигам џева околу тоа. Ок си е, фраерска работа.
--- надополнето: 25 јуни 2013 во 16:10 ---
Сакам да си ставам кратко трајна тетоважа на раката, т.е. 3 кинески букви..... знаете од прилика колку би ме чинело и каде е најевтино да ја правам? :)

каква ти е таа краткотрајна тетоважа?

Имам тетоважа и може пак ке стаам, не дигам џева околу тоа. Ок си е, фраерска работа.
--- надополнето: 25 јуни 2013 во 16:10 ---

каква ти е таа краткотрајна тетоважа?
Трае само 2 недели, црна е по боја и со к'на се прави мислам :)

Ако има уметници на темава ако сакаат за мала помош сакам да правам тетоважа на грбот знам сто сакам да тетовирам но ми треба малку уметнос во неа а во тоа поле сум малку слаб ...тетоважата ке биде математичка равенка ке ја напишам со зборови бидејки се брзам.....
a(на квадрат) + b(на квадрат) = c(на квадрат)

:facepalm:
Кој ли е ова богати:tapp:
Те молам немој да си се излажала да стаиш ваква тетоважа:sick:Не ми се верува што видов:facepalm:
--- надополнето: 15 јули 2013 во 23:37 ---
овој стално ќе треба да оди со една нога бричена да му се гледа тетоважата :D

Овој ќе треба да ја ампутира ногата.

:facepalm:
Кој ли е ова богати:tapp:
Те молам немој да си се излажала да стаиш ваква тетоважа:sick:Не ми се верува што видов:facepalm:
--- надополнето: 15 јули 2013 во 23:37 ---

Овој ќе треба да ја ампутира ногата.

Ами оној со пиперката над газот, една од сликите на Буги? :))

Успат, ќе се испрдам и јас (си ја сакам, што да правам :icon_mrgr:) . Еве ја мојата (една е засега, набрзо ќе биде уште една, па три, па сто...).

550590_353648644724478_335446836_n.jpg

Ами оној со пиперката над газот, една од сликите на Буги? :))

Успат, ќе се испрдам и јас (си ја сакам, што да правам :icon_mrgr:) . Еве ја мојата (една е засега, набрзо ќе биде уште една, па три, па сто...).

Скролам ко забеган да ја најдам,а таа да ти била на странава:facepalm: Нема шанси со пинки коњчево,или што и да е тоа,дефинитивно најлошата тетоважа која сум ја видел во животот.

Фино е маченцево,но јас би те советувал наредната да биде сенчана или во боја.Баш исто како тебе имам полнета тетоважа и проблемот е кога ќе одмине малку време многу губат од бојата и сјајот и изгледаат старо.Секако дека улога игра и бојата која се користи,но визуелниот впечаток е тој,што не е случај со сенчаните и тие во боја.

Што планираш следно да ставиш?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom