Тетоважи

• Креатор на темата Креатор на темата schtranga
  • Време на започнување Време на започнување
абе не зезај, дај стави некои нормални и асални, ова све фрик тетоважи :D
Поентата беше пред да стават луѓето , добро да размислат шо се има , а не после да си го гризаат газот :D

Нема веке гризење газ - сега има ласер(гумичка за бришење) затоа и има толку многу фрик тетоважи;)

Петок во 10пол кај Симе во Пеин ЛТД. Ќе ви постирам слика после шкрабањето.
panther-brooklyn2.jpg

Јас сум многу против трајните тетоважи, зошто се штетни за кожата......., а за краткотрајните ( оние со кна) мислам дека се ОК :)

Јас сум многу против трајните тетоважи, зошто се штетни за кожата......., а за краткотрајните ( оние со кна) мислам дека се ОК :)
И јас бев против ама после ми објасниа дека уствари тетоважата и не е штетна за кожата - сонцето е по штетно за кожата отколку тетоважата!

Јбг матна е и мачкана, ама тоа е тоа у глобала :icon_mrgr:

970871_465244863561718_1539017595_n.jpg

Мојата требаше да изгледа вака

YXtDFpO.jpg

А идиотот ја напрај вака....демек постепено ке си се праела ама ете 2 год поминаа...мижи асан да ти баам....не му платив

ycgLH3v.jpg

Пријателе, друг пат не оди кај било кого да се тетовираш, ипак е за цел живот а и по моја логика не е ок да копираш други тетоважи во буквална смисла, добро е да си направиш одредени детали па и ситници по твој ќејф за да не ти се крши филмот кога ќе видиш некој друг со иста како твојата. Јас на пример се нервирам кога ќе видам некој што има иста маица ко мојата, а не па тетоважа не дај боже :icon_mrgr:

И јас бев против ама после ми објасниа дека уствари тетоважата и не е штетна за кожата - сонцето е по штетно за кожата отколку тетоважата!
Сонцето е штетно ако се препечеш на него, а тетоважата со тоа што ги умртвуваш клетките со тоа што ја губат способноста на активност, поради бојата од тетоважата која навлегува во нив ;)

Сонцето е штетно ако се препечеш на него, а тетоважата со тоа што ги умртвуваш клетките со тоа што ја губат способноста на активност, поради бојата од тетоважата која навлегува во нив ;)

Да да - и цигарите викаат создавале рак но воздухот што го дишиме демек само грип ни носи.
Пријателе сонцето денес е поштетно од бојата за тетовирање - прочитај гугле ке ти каќе се :)

Да да - и цигарите викаат создавале рак но воздухот што го дишиме демек само грип ни носи.
Пријателе сонцето денес е поштетно од бојата за тетовирање - прочитај гугле ке ти каќе се :)
Не ми треба гугле, тоа што го зборам вистина е, но имаш право во денешно време и воздухот нечини, но сепак реков не сум против тетоважите, но мислам краткотрајните се подобар избор одколку трајните :)

Да препорачате некој добар тату артист? Сакам да си стаам тетоважа, а незнам кај кога да се упатам..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom