kooperativa
Г-ин Пола Милениум
- Член од
- 2 октомври 2012
- Мислења
- 7.633
- Поени од реакции
- 8.601
абе не зезај, дај стави некои нормални и асални, ова све фрик тетоважи.......

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
абе не зезај, дај стави некои нормални и асални, ова све фрик тетоважи.......
Поентата беше пред да стават луѓето , добро да размислат шо се има , а не после да си го гризаат газотабе не зезај, дај стави некои нормални и асални, ова све фрик тетоважи![]()
И јас бев против ама после ми објасниа дека уствари тетоважата и не е штетна за кожата - сонцето е по штетно за кожата отколку тетоважата!Јас сум многу против трајните тетоважи, зошто се штетни за кожата......., а за краткотрајните ( оние со кна) мислам дека се ОК![]()
Сонцето е штетно ако се препечеш на него, а тетоважата со тоа што ги умртвуваш клетките со тоа што ја губат способноста на активност, поради бојата од тетоважата која навлегува во нивИ јас бев против ама после ми објасниа дека уствари тетоважата и не е штетна за кожата - сонцето е по штетно за кожата отколку тетоважата!
Сонцето е штетно ако се препечеш на него, а тетоважата со тоа што ги умртвуваш клетките со тоа што ја губат способноста на активност, поради бојата од тетоважата која навлегува во нив![]()
Не ми треба гугле, тоа што го зборам вистина е, но имаш право во денешно време и воздухот нечини, но сепак реков не сум против тетоважите, но мислам краткотрајните се подобар избор одколку трајнитеДа да - и цигарите викаат создавале рак но воздухот што го дишиме демек само грип ни носи.
Пријателе сонцето денес е поштетно од бојата за тетовирање - прочитај гугле ке ти каќе се![]()