Тетоважи

• Креатор на темата Креатор на темата schtranga
  • Време на започнување Време на започнување
Predlog za tetovaza na biceps dali nekoja poraka li imeto li prezimeto li ili nekoja slika cekam predlog od vas PoZz
Мој предлог испиши некој текст (порака) со ситни букви, супер ќе изгледа :)

tumblr_mh5xmgfkrg1qzabkfo1_500.jpg
Вака нешто?

поглупо нешто од вакво тату нема ..ко ќе видам вака некој со портрет многу ми заличува ко надгробен споменик

Predlog za tetovaza na biceps dali nekoja poraka li imeto li prezimeto li ili nekoja slika cekam predlog od vas PoZz
само немој имиња, ..... освен ако по некоја случајност сакаш своето.
а за слика, ...... то ти е ко да прашаш која капка од морето е најсолена ;)
прво почни од тоа кој стил ти се допаѓа. пример, пеперутки, черепи, змејови, трајбали, ....... пинап, биомеханика, .... ма у пм кој ќе ги набројува сите, милијарда се :cautious:
е откако ќе се одлучиш кој стил е најблизок до тебе, тогаш можеш да почнеш да гледаш/прашуваш за конкретни дизајни.
тоа би требало да е процесот, а не ние да ти кажуваме или даваме идеи што и како.

Мое мислење е да си истетовираш некоја слика,претпоставувам имаш некоја идеја што би можело тоа да биде,дали тетоважата ќе има некое значење или би ја ставил само од естетски аспект,во било каква форма.Кога би се одлучил за порака,одбери некој друг дел од телото,но мене лично многу патетично ми делува истетовирана порака.А да си го истетовираш името е најглупавата работа што можеш да ја направиш,дај не заебавај со вакви предлози.
Еве јас што ќе ставам наредно на раката(или бицепсот како што велиш),само да потсоберам пари:D
Kevin-Paul-Half-Angel-Demon.jpg_500.jpg

Секако,со мали модификации.

И немој да ти текнало да ставаш од жиците во вид на трајбл,кои едно време беа доста популарни.

33m4nt3.jpg

Нормално е првите дена кој ке се прицнам да ме пецка малце? и да пушта по малце боја?

Твоето име и презиме да го краси бицепсот би било крајно кул. Исто има и многу јаки пораки ко на пример: ''only god can judge me''. Од друга страна женскиот род би се влажнел а ти би жарел и палел ако удриш една жица околу бицепсот налик ова:
armband-tattoo-on-biceps.jpg

Закон ејј!

Не мора само на бицепсот, можеш и на подлактица да си стаиш јака кинеска порака или твоето име. Топови!

Ах ја заборавив најкул тетоважата. Оваа е ептенски јака и ја нема секој втор, многу е ретка, ќе плениш со твојата оригиналност.
rickseatrand.jpg

Сериозно, колку јако изгледаат звездиве чое4е!!

Се е у игра - но најубаво е да ставиш нешто на тебе што ти значи!!!!

my-tattoo-inside-arm_large.jpgstrength-new-look.jpgTurks-inner-arm-tattoo-107265.jpeg

1388028112_2d08d7248b.jpg

Zavisi kolku "prickas", ti go pricnam na zensko u familija nad 18 godini:D ;)
"govorete makedonski", ne tuku dijalekti :)

Ne bi trebalo da boli, ni da pecka, moze samo neudobno/neprijatno cuvstvo...no pragot na bolka/peckanje i tolerancijata na istoto e razlicen kaj site.
Nelagodno, da. Se slucuva.
Bez gajle.

No, TI NORMALEN si? Ckembari istetovivra???
Ebemte, poarno I Luv Kardashian sisters otkolku chkembari...ama sekoj so svoeto ;)

Zavisi kolku "prickas", ti go pricnam na zensko u familija nad 18 godini:D ;)
"govorete makedonski", ne tuku dijalekti :)

Ne bi trebalo da boli, ni da pecka, moze samo neudobno/neprijatno cuvstvo...no pragot na bolka/peckanje i tolerancijata na istoto e razlicen kaj site.
Nelagodno, da. Se slucuva.
Bez gajle.

No, TI NORMALEN si? Ckembari istetovivra???
Ebemte, poarno I Luv Kardashian sisters otkolku chkembari...ama sekoj so svoeto ;)

да дојдиш да те расприцкам јас тебе малку а :D Битолскиот е НАЈМАКЕДОНСКИ така да...

И барем истетовирав нешто шо е мое минато сегашност и иднина,и шо ми значи , а не да клам нешто како сите колку да сум ичкртан :) :)

Mamlaz...

Bitolckijo e kilav.

Za dzabe li K. Kepeski e avtor na gramatikata. Da ne e Koneski od Siroko Sokak ebmte.

Tuku...za vwk i vjekov (do lasersko otstranuenje) si klade chkembari be?

Ako, da imaa budalite rogoJ so prs(t) che gi kazuvavme po sokaci ;)

Ako ti e tebe keif, teraj.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom