Near
Рандом лик од соседството
Прашањево е повише до оние шо разбираат англиски. За едно 45 минути,закажав да се тетовирам. Сакам да пишува "Едно е да бидеш среќен,друго е да бидеш задоволен" на англиски. Некој да ми каже како е на англиски?? :/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Хм , буквален превод ќе ти дојде :Прашањево е повише до оние шо разбираат англиски. За едно 45 минути,закажав да се тетовирам. Сакам да пишува "Едно е да бидеш среќен,друго е да бидеш задоволен" на англиски. Некој да ми каже како е на англиски?? :/
Indian tribal tattoo![]()
Што мислите за оваа тетоважа ?
И ако знае некој нешто повеќе за ова нека ми каже.![]()
Индијанска дефинитивно.![]()
Што мислите за оваа тетоважа ?
И ако знае некој нешто повеќе за ова нека ми каже.![]()
Индијанска дефинитивно.
Како што можам да забележам шепата од мечка е во сигурен круг затворена што значи дека мечката е тотем на личноста што ја носи. Мечката , малце очигледна , претставува храброст и сила - но може да претставува и силна волја за нешто.
Перудвите зависно од племиња , најчесто ја имаат функцијата на ордени.
Да индијанска, под името Dreamcatcher ја најдов, но има милион дизајни и секоја е различна.
Чим е различна сигурно има и различно значење ама неможам да најдам ништо конкретно затоа прашав овде случајно некој да не знае да ми објасни повеќе.![]()
Најчесто иде на потрошена боја тетоважата , не прави разлика колку бои .Како се движат цените на тетоважите? Врска си неам од ова
На пример колку кошта обична (со една боја) а големината да е 2 на 2 цм?
Колку е истата во боја?
И колку е истата во 3D?
Не сум голем фанатик по тетоважи ама убаво е да се има некоја мала на некое посоодветно местоТие што го покриваат цел грб некако се :bljak:
Некој совет кај е поефтино?Најчесто иде на потрошена боја тетоважата , не прави разлика колку бои .
Зависи кај кој тату артист идеш , зависно од тоа јас за првата тетоважа од цена од 7200 кај еден артист стигнав до цена од 3200 кај друг. Ама зависи и до квалитетот и стилот на цртање.
А конкретно 2 на 2 сантима не би те коштало ни 1000 денари .
Зависи каков тип на тетоважа сакаш , не секогаш поевтиното вредиНекој совет кај е поефтино?![]()
будала си .Секогаш кога ќе видам некој тетовиран се прашувам што треба да ми фали за да платам некој да ми нанесе болка и да ми го нацрта на кожата мојот идентитет
од мене не си повеке .Јас сум по тетоважите и од искуство ти кажувам...