Не жалам воопшто, секогаш прво разгледувам тетоважа мислам долго време па ја ставам. Во животот еднаш се изгорев, како мал 15 години ставив мочани кинески букви кои ги отстранив, оттогаш разгледувам мотиви што ми се навистина легнати на око. Претходната што ја покажав ја платив 100 евра али вредеше за парите, овој пат планирам нешто големо интересно и симболично.Погрешмо ме сфаќаш, јас го сакам Џејмс Дин ама нема шанси да го нацртам
Змејот за брсмртноста, значи има змеј а твое како сакаш да го нацрташ со твој зборови одиш и средуваш, само еден совет немој да жалиш пари.
трајболот е толку застарен, не знам дали воопшто некој го става сега...Па отприлика знаам, само сакам да разгледам мотиви што ќе ми се допаднат, гледам измеѓу трајболи, некои поинтересни мотиви низ цела рака итн.
Добра етрајболот е толку застарен, не знам дали воопшто некој го става сега...
иначе еве ја едната моја на грбот... ова мислам дека нема никогаш да остари, од причина што не се само обични ѕвезди во прашање, ми имаат значење
За некого трајбалот е застарен, за друг ѕвездите се застарени. Тебе тие ти значат нешто, а некој трајбл дизајн му значи нешто на некој друг.трајболот е толку застарен, не знам дали воопшто некој го става сега...
иначе еве ја едната моја на грбот... ова мислам дека нема никогаш да остари, од причина што не се само обични ѕвезди во прашање, ми имаат значење
аааааааааа убава е[/COLOR]Шо викате за оваа:
Па тоа и ја викам - све си е ствар укуса. Мене тие ѕвезди ми се толку глупи и juvenile што ми се лоши кога ги гледам. Ама, на некој му се свиѓаат и тоа си е тоа.Застарени тетоважи се оние ЈНА или да црташ тетоважа во 1D верзија Трајболот никогаш нема да изумри, иако трајбол како апстрактна слика поретко се става, се ставаат слики во трајбол верзија.
--- надополнето ---
Шо викате за оваа:
деееееее бееееееееееееееее.....шо ми се сипа толку??? до ѕвездите е или до грбот...?Мене тие ѕвезди ми се толку глупи и juvenile што ми се лоши кога ги гледам. Ама, на некој му се свиѓаат и тоа си е тоа.
не бе ништо лично...хахааа...сакав само да доловам дека се е ствар укуса. Ти можеби очи ќе превртиш на моите тетоважи :smir:деееееее бееееееееееееееее.....шо ми се сипа толку??? до ѕвездите е или до грбот...?
хахахха се зезам, ама вкусови се во прашање, во секој случај!
не верувам, зашто поштувам каква и да е тетоважа...Битно е дека ТЕБЕ ти се свиѓа, а на свое тело секој има право да стави што сака! Штом ТИ мислиш дека треба да стои, јас сум тука само да ти кажам браво за храброста! Секоја тетоважа има своја приказна. Муабетот ми е БИТНА е приказната на тетоважата, ако ја стаиш од онака... маф ти е работане бе ништо лично...хахааа...сакав само да доловам дека се е ствар укуса. Ти можеби очи ќе превртиш на моите тетоважи :smir:
Се слагам 100%! Битно е да има длабоко значење, а дали е застарена или не - тоа за човекот што ја има не е битно :smir:не верувам, зашто поштувам каква и да е тетоважа...Битно е дека ТЕБЕ ти се свиѓа, а на свое тело секој има право да стави што сака! Штом ТИ мислиш дека треба да стои, јас сум тука само да ти кажам браво за храброста! Секоја тетоважа има своја приказна. Муабетот ми е БИТНА е приказната на тетоважата, ако ја стаиш од онака... маф ти е работа