Тетоважи

• Креатор на темата Креатор на темата schtranga
  • Време на започнување Време на започнување
Tribal e edna od najglupite tetovazi, tribal, od zborot tribe=pleme.
Na koe pleme pripaga ovoj gore?

На Инките да не припага :):)

Абе види во денешно време повекето гледаат само да ја имаат тетоважата,не им е важно дали е глупа или добра,дали е трибал или жаба...важно да ја имаат е работата,а тоа не чини,секоја тетоважа има посебно значење за некој.
Ете гледај некој ден Мајами Инк и ке ти стане јасно за што зборам...јас не ја пропуштам емисијата :)

Тетоважите се добра ствар, само ако се погоди местото и видот на тетоважата. Инаку пирсинг не сакам баш, можда само на носот еден мал минимален.

На Инките да не припага :):)

Абе види во денешно време повекето гледаат само да ја имаат тетоважата,не им е важно дали е глупа или добра,дали е трибал или жаба...важно да ја имаат е работата,а тоа не чини,секоја тетоважа има посебно значење за некој.
Ете гледај некој ден Мајами Инк и ке ти стане јасно за што зборам...јас не ја пропуштам емисијата :)

Офтопик малце..а кога е Мајами ИНК..јас ја глеам само ЛА Инк..
ОнТопик:абе..и мене не ми е на кејф трајбали..јас сакам да иам Ејс Оф Спејдс..иако не сум некој голем фан на тетоважи..што знам..

Офтопик малце..а кога е Мајами ИНК..јас ја глеам само ЛА Инк..
ОнТопик:абе..и мене не ми е на кејф трајбали..јас сакам да иам Ејс Оф Спејдс..иако не сум некој голем фан на тетоважи..што знам..

Мајами Инк има секој ден отприлика во 18:30 на Discovery channel не знам точно време,јас тоа време ги факам да ги гледам...има и на Travel i Living,таму не знам точно време коа има.

Oваа тетоважа е топ, посебно ако е изведена на добро градено тело како оваа!

5980_102599116416878_100000003691893_67552_5363623_n.jpg
Шминкерска , тетоважата по навика треба да има значење :)

Сакам букви горе на грбот колку би ме коштало ? От прилика вака ќе изгледа
back.jpg

НЕ можев поубава слика да најдам од тетоважа таму :(

Кај мене у студио ваква тетоважа ке те кошта над 3000 ден. эависи каква е големината на твојот грб нормално,само прво би иэмерил и нацртал нешто малку по раэлично эа да не се исти буквите,најповеке несакам кога се повторуваат веке направените тетоважи,сметам дека е лошо эа муштериите да имаат сите иста тетоважа.
6200_1203310482222_1212393269_944964_1245712_n.jpg

6200_1205854425819_1212393269_954527_8238469_n.jpg

8916_1258750548189_1212393269_1133428_7089711_n.jpg

Ова се неколку иэработени од мене

Добро, не глеаш колку е детална? И колку милиони линии има у неа?

Во суштина контурните тетоважи се најлесни,што повеке линии толку полесна тетоважата,тешко е да се иэработи тетоважа со такви ефекти но беэ контура:smir:

Ете сега повеќето се од мода се тетовираат...видел некој и ај...и без никаква претстава шо да се тетовира исто.Шо одиш да се тетовираш и не знајш шо..па мајсторо ти дава некој каталог и ти си одбираш...леле ова убо ми е..не,ај ова..ај она.Пффф,мисламмм. Јас сигурно едни добри 3 години се канам да се тетовирам и знам што сакам,само работава не една ствар,повеќе се,па зато и не сум решителна.Хмм,и шо ако по не знам колку години не ми се бендисува то од сега???Каква темаа...:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom