Тетоважи

• Креатор на темата Креатор на темата schtranga
  • Време на започнување Време на започнување
Мислам дека се работи за истата тетоважа само шо не е избоена :)
Инаку оваа стварно би била добра уш да е довршена
Значи повеќе ми се допаѓаат црно белите тетоважи.
Инаку мене лично твојот избор не ми се допаѓа.Премногу ми е шарено.Ама тоа си е твој вкус.:smir:

38715187zg1.png

:back:

и

Tattoo_by_suwachin.jpg

:drk:

Значи повеќе ми се допаѓаат црно белите тетоважи.
Инаку мене лично твојот избор не ми се допаѓа.Премногу ми е шарено.Ама тоа си е твој вкус.:smir:
Шарено..
hmm..би рекла дека повеќе би сакала некоја уметност на моето тело и необична,a боите колку шо имам гледано со тек на време ќе избледат.

Шарено..
hmm..би рекла дека повеќе би сакала некоја уметност на моето тело и необична,a боите колку шо имам гледано со тек на време ќе избледат.
Ти си знаеш.Јас ги сакам поедноставните тетоважи.:helou:

Мислам дека се работи за истата тетоважа само шо не е избоена :)
Инаку оваа стварно би била добра уш да е довршена

Ми се допага тетоважата ептен,ставена е на видно место,мада не преферирам јас толку големи тетоважи,но топ е :)

Oваа тетоважа е топ, посебно ако е изведена на добро градено тело како оваа!

5980_102599116416878_100000003691893_67552_5363623_n.jpg

Ова не би го препорачала на никого.
Eстетските вкусови, и генерациски, и модни, а па највеќе индивидуални, се менуваат додека трепнеш.
А бидејќи оваа тетоважа нема никаква друга смисла освен потенцирање на добра градба, некоја година по тетовирањето ќе увидиш дека веќе не можеш да ја поднесеш.

weepingwillowbygrenadei.jpg

На пример, ова ми е оригинално и со хипнотизирачки добри бои, иако не би го ставила на себе.

Ма ич не сум фан на тетоважи на раце, а особено ги мразам оние што се шлапнати без никаков вкус и поента.

tattoobycyranowiththepi.jpg

Едноставното знае да биде најмоќно.

Имам избрано тетоважа во келтски стил, чека само погоден ден во оваа зима. :)

Може ли да ми каже некој дали негде во Скопје цртаат такви тетоважи што траат отприлика по 2 недели (со кна)?

Не сум размислувала за тетоважи - но немам ништо против

Доколку се истетовирам тоа сигурно ќе биде нешто дискретно пр. ВИЛИНСКО КОЊЧЕ, на неискомерцијализирано место (интимно место) пр. и што ќе може само партнерот да го види/ гали или да му се воодушевува !!!

http://www.goldenlands.com/artist-rich/images/dragonfly.jpg

Позз:smir:

Goddess of Chaos ја направи најубавата тетоважа што ја имам видено. секоја чест на мајсторот. :vozbud::vozbud:

си ја обожавам мојата тетоважа :) девојка со криља ( личи и на пеперутка ) која во едното крило носи ден ( сонце и бранови ) а во другото ноќ ( месечина и бранови ) а ја имам на левото стапало :) сакам уште 3 тетоважи али има време :)

Goddess of Chaos ја направи најубавата тетоважа што ја имам видено. секоја чест на мајсторот. :vozbud::vozbud:

Дај нешто слика да видиме,па ако е добра како што ја фалиш ке ме тетовира и мене ако сака :)

мене единствено ме бендисват 3Д тетоважи! ДРУГи никој

5 и пол години не сум се боцнал, редно е летово да закачам некој змеј под мишка :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom