Тетоважи

• Креатор на темата Креатор на темата schtranga
  • Време на започнување Време на започнување
Не биди буквалист беее :icon_lol: :smir: не е под мишка туку мускулот (од внатрешна страна) до мишка :wink: али онака го кажав на зеза да се посмееме.

19240120373354207514907.jpg

Иам пирс на веѓа, а наскоро ќе има и тетоважи. Планирам ѕвезди да си стаам на двете рамења. Што и да биде, ќе ја споделам сликата со кајгана:smir:

и ја сакам тетоважа!!! али коа ке ми текнте дека ке ја носам цел живот со мене подобро не..

и ја сакам тетоважа!!! али коа ке ми текнте дека ке ја носам цел живот со мене подобро не..
Епа знајш како морат да одбериш нешто за шо нема да се каеш покасно,нешто шо ке го сакаш цел живот...Еве јас сеа планирам да си го истетоирам името од сестра ми ... ептен ја сакам и знам дека ке ја сакам цел живот никогаш нема да се каам за то,затоа ако сакас тетоважа размисли убаво :) :vozbud:

Епа знајш како морат да одбериш нешто за шо нема да се каеш покасно,нешто шо ке го сакаш цел живот...Еве јас сеа планирам да си го истетоирам името од сестра ми ... ептен ја сакам и знам дека ке ја сакам цел живот никогаш нема да се каам за то,затоа ако сакас тетоважа размисли убаво :) :vozbud:
уште си дете т.е ај да не биде дете.. уште си мала 16 години имаш.. причекај некои 2 3 4 години па ке видам дали ке размислуваш така.. мислам околу тетоважата со името на сестра ти

Нема да се тетовирам никогаш.Не ме влече некако ич.:toe:

Обожавам тетоважи, моментално имам само две а наредна ќе биде левата нога целосно...:vozbud:

Ќе бидне и ова наскоро - ако не поебам кешот :toe: , позиција - подлактица =)

Само да ја одберам вистинската , во никој случај :кинески букви и други чкртаници ..

Сакам на вените на раката да се тетовирам ама незнам што би тетовирала.:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom