Тетоважи

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.800
Поени од реакции
11.405
Не биди буквалист беее :icon_lol: :smir: не е под мишка туку мускулот (од внатрешна страна) до мишка :wink: али онака го кажав на зеза да се посмееме.

IvicaPunK

Старо нов член
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.084
Поени од реакции
85
Иам пирс на веѓа, а наскоро ќе има и тетоважи. Планирам ѕвезди да си стаам на двете рамења. Што и да биде, ќе ја споделам сликата со кајгана:smir:

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
и ја сакам тетоважа!!! али коа ке ми текнте дека ке ја носам цел живот со мене подобро не..

Simonce_16

Fight for this love!
Член од
7 февруари 2009
Мислења
19
Поени од реакции
1
и ја сакам тетоважа!!! али коа ке ми текнте дека ке ја носам цел живот со мене подобро не..
Епа знајш како морат да одбериш нешто за шо нема да се каеш покасно,нешто шо ке го сакаш цел живот...Еве јас сеа планирам да си го истетоирам името од сестра ми ... ептен ја сакам и знам дека ке ја сакам цел живот никогаш нема да се каам за то,затоа ако сакас тетоважа размисли убаво :) :vozbud:

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
Епа знајш како морат да одбериш нешто за шо нема да се каеш покасно,нешто шо ке го сакаш цел живот...Еве јас сеа планирам да си го истетоирам името од сестра ми ... ептен ја сакам и знам дека ке ја сакам цел живот никогаш нема да се каам за то,затоа ако сакас тетоважа размисли убаво :) :vozbud:
уште си дете т.е ај да не биде дете.. уште си мала 16 години имаш.. причекај некои 2 3 4 години па ке видам дали ке размислуваш така.. мислам околу тетоважата со името на сестра ти

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.555
Нема да се тетовирам никогаш.Не ме влече некако ич.:toe:

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.940
Поени од реакции
12.532
Обожавам тетоважи, моментално имам само две а наредна ќе биде левата нога целосно...:vozbud:

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.753
Поени од реакции
5.011
Ќе бидне и ова наскоро - ако не поебам кешот :toe: , позиција - подлактица =)

Само да ја одберам вистинската , во никој случај :кинески букви и други чкртаници ..

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Клај на г'зо: НЕ ЗА ХОМИСЛАВИ!

S

stefi

Гостин