- Член од
- 20 јануари 2008
- Мислења
- 47
- Поени од реакции
- 2
Дај нешто слика да видиме,па ако е добра како што ја фалиш ке ме тетовира и мене ако сака
Boogie ја тетовираше... ама тетоважата е ммм
Дај нешто слика да видиме,па ако е добра како што ја фалиш ке ме тетовира и мене ако сака
Под МИШКА???5 и пол години не сум се боцнал, редно е летово да закачам некој змеј под мишка
Епа знајш како морат да одбериш нешто за шо нема да се каеш покасно,нешто шо ке го сакаш цел живот...Еве јас сеа планирам да си го истетоирам името од сестра ми ... ептен ја сакам и знам дека ке ја сакам цел живот никогаш нема да се каам за то,затоа ако сакас тетоважа размисли убавои ја сакам тетоважа!!! али коа ке ми текнте дека ке ја носам цел живот со мене подобро не..
уште си дете т.е ај да не биде дете.. уште си мала 16 години имаш.. причекај некои 2 3 4 години па ке видам дали ке размислуваш така.. мислам околу тетоважата со името на сестра тиЕпа знајш како морат да одбериш нешто за шо нема да се каеш покасно,нешто шо ке го сакаш цел живот...Еве јас сеа планирам да си го истетоирам името од сестра ми ... ептен ја сакам и знам дека ке ја сакам цел живот никогаш нема да се каам за то,затоа ако сакас тетоважа размисли убаво
Сакам на вените на раката да се тетовирам ама незнам што би тетовирала.