Тетоважи

Романтичарка

надежна форумџика
Член од
31 октомври 2009
Мислења
382
Поени од реакции
91
Мислам дека се работи за истата тетоважа само шо не е избоена :)
Инаку оваа стварно би била добра уш да е довршена
Значи повеќе ми се допаѓаат црно белите тетоважи.
Инаку мене лично твојот избор не ми се допаѓа.Премногу ми е шарено.Ама тоа си е твој вкус.:smir:

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
Значи повеќе ми се допаѓаат црно белите тетоважи.
Инаку мене лично твојот избор не ми се допаѓа.Премногу ми е шарено.Ама тоа си е твој вкус.:smir:
Шарено..
hmm..би рекла дека повеќе би сакала некоја уметност на моето тело и необична,a боите колку шо имам гледано со тек на време ќе избледат.

Романтичарка

надежна форумџика
Член од
31 октомври 2009
Мислења
382
Поени од реакции
91
Шарено..
hmm..би рекла дека повеќе би сакала некоја уметност на моето тело и необична,a боите колку шо имам гледано со тек на време ќе избледат.
Ти си знаеш.Јас ги сакам поедноставните тетоважи.:helou:

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Мислам дека се работи за истата тетоважа само шо не е избоена :)
Инаку оваа стварно би била добра уш да е довршена

Ми се допага тетоважата ептен,ставена е на видно место,мада не преферирам јас толку големи тетоважи,но топ е :)

Goddess of Chaos

Nixe Nox
Член од
16 август 2005
Мислења
6.250
Поени од реакции
228
Oваа тетоважа е топ, посебно ако е изведена на добро градено тело како оваа!

Ова не би го препорачала на никого.
Eстетските вкусови, и генерациски, и модни, а па највеќе индивидуални, се менуваат додека трепнеш.
А бидејќи оваа тетоважа нема никаква друга смисла освен потенцирање на добра градба, некоја година по тетовирањето ќе увидиш дека веќе не можеш да ја поднесеш.

На пример, ова ми е оригинално и со хипнотизирачки добри бои, иако не би го ставила на себе.

Ма ич не сум фан на тетоважи на раце, а особено ги мразам оние што се шлапнати без никаков вкус и поента.

Едноставното знае да биде најмоќно.

Имам избрано тетоважа во келтски стил, чека само погоден ден во оваа зима. :)

Член од
11 октомври 2008
Мислења
114
Поени од реакции
18
Може ли да ми каже некој дали негде во Скопје цртаат такви тетоважи што траат отприлика по 2 недели (со кна)?

Вилинско коњче

It is my party :))
Член од
31 декември 2009
Мислења
550
Поени од реакции
62
Не сум размислувала за тетоважи - но немам ништо против

Доколку се истетовирам тоа сигурно ќе биде нешто дискретно пр. ВИЛИНСКО КОЊЧЕ, на неискомерцијализирано место (интимно место) пр. и што ќе може само партнерот да го види/ гали или да му се воодушевува !!!

http://www.goldenlands.com/artist-rich/images/dragonfly.jpg

Позз:smir:

Член од
20 јануари 2008
Мислења
47
Поени од реакции
2
Goddess of Chaos ја направи најубавата тетоважа што ја имам видено. секоја чест на мајсторот. :vozbud::vozbud:

Sofist?

Ула
Член од
11 јануари 2010
Мислења
160
Поени од реакции
12
си ја обожавам мојата тетоважа :) девојка со криља ( личи и на пеперутка ) која во едното крило носи ден ( сонце и бранови ) а во другото ноќ ( месечина и бранови ) а ја имам на левото стапало :) сакам уште 3 тетоважи али има време :)

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Goddess of Chaos ја направи најубавата тетоважа што ја имам видено. секоја чест на мајсторот. :vozbud::vozbud:
Дај нешто слика да видиме,па ако е добра како што ја фалиш ке ме тетовира и мене ако сака :)

punkbooster

Black Rose Dying
Член од
10 декември 2009
Мислења
845
Поени од реакции
29
мене единствено ме бендисват 3Д тетоважи! ДРУГи никој

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.799
Поени од реакции
11.396
5 и пол години не сум се боцнал, редно е летово да закачам некој змеј под мишка :icon_lol:

Kajgana Shop

На врв Bottom