Тетоважа, трајна или привремена?

• Креатор на темата Креатор на темата ThA-BiTcH
  • Време на започнување Време на започнување

Тетоважа, трајна или привремена?

• Трајна

Гласови: 224 58,2%
  • Привремена

Гласови: 107 27,8%
  • Никаква, не би ставил/а тетоважа

Гласови: 54 14,0%

• Вкупно гласачи
    385
Имам веќе трајна тетоважа

Имам трајна тетоважа на грбот веке 4 години и си ја обожавам!!!!!!!!!!!!!!

ЦРВЕНОКОСА напиша:
Имам трајна тетоважа на грбот веке 4 години и си ја обожавам!!!!!!!!!!!!!!

I jas si gi obozavam moite za muabetot od dr tema po pp da en ne brisat:)

pozz

trajna i toa dolgo vreme planiram edna skorpija da istetoviram na rakava desna :)

Сакам привремена тетоважа и си ја менувам кога сакам

Trajna! Ama ke si pocekam use nekoe vreme oti doma ke zbesnat koa ke me vidat :ija: :ija: :ija: Zakon mi e na vratot nesto ko barkod, pozadi uvoto, na grbot.....lele ke stanam zavisna ja ako pocnam

Black Rose напиша:
Trajna! Ama ke si pocekam use nekoe vreme oti doma ke zbesnat koa ke me vidat :ija: :ija: :ija: Zakon mi e na vratot nesto ko barkod, pozadi uvoto, na grbot.....lele ke stanam zavisna ja ako pocnam[/QUOTE]

Mnoooogu tocen takt:):)

Jas imam do sega 3 tattoo a se tetovirav 5 pati (ill nekoja dopravuvam ili istte se slozeni za da se napravat odednas ):):):)

Inace bolkata pri tetoviranje ne e mnogu srasna vsusnost trae vo prvite 3-5 min dur se oseti na samata koza :smir:

I epteeen ako ti e golema tetovazata pa vise i ne te boli nego te faka safra od samoto sedenje u mesto MIRNO i toa :):):)

pozz do site tattoo ljubiteli :salut:
Za cena e relativno a zavisi od golemina stil ( boja , senka i sl) :)

Трајна одлучен сум имам и замисла што ќе тетовирам само треба пари да се соберат, ај наскоро со прва тетоважа тетоважа

Тетоважи на мене за по две недели не знам колку имам ставено, земјчињата посебно, слабост.
Само трајна не би ставила, едноставно не верувам дека ќе сакам цел живот да ја гледам истата работа на мене.

Trajna e za ljugje koi se odlucni i znaat sto sakaat :helou::tapp:

Јас во ова време би се одлучил за привремена. Моментално не сакам да си го унаказам телото со трајна тетоважа. Кога ке имам таму негде 40-50 години би ставил трајна. Ама сега нема шанси!

Мнооогу сакам да си ставам тетоважа ама овие дома не ме пуштет :((
иначе би се одлучила за трајна.... шо знам.... ако ставам привремена после ќе ми е криво шо ја немам појќе... вака трајна.... ќе си одберам некоја шо најмногу ќе ми се свиѓат и нема да сакам да ја менвам... е сеа ако ми се бендисат некоја друга во меѓувреме ќе си ја ставам и таа.... само уште овие дома да се премислат...
bk.gif

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom