- Член од
- 28 јануари 2007
- Мислења
- 209
- Поени од реакции
- 1
Trajnaaaaaaaaaaaaaaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
I jas nesto vaka.Mislam deka bi bilo interesno da imam nekoja taka mala tetovaza ama plasliv sum od igli.PSYtisfaction напиша:Ако веќе ставам, ќе си ставам трајна, која е поентата да ставам привремена, да ми трае кратко радоста.
Би сакала некогаш во животот да се истетовирам, ама мислам дека сепак не би. Немам г`з за такво нешто.![]()
Не е поради стравот од игли, со тоа немам проблем, туку самиот факт дека е трајна, доживотна, дека ќе морам да ја носам дури и кога некогаш можеби ќе ми здосади, или кога ќе се уозбиламThe Mummy Returns напиша:I jas nesto vaka.Mislam deka bi bilo interesno da imam nekoja taka mala tetovaza ama plasliv sum od igli.
IVA_SKORPIJA напиша:TRAJNAAAAAAA definitivno!!! Privremenite se kako lizenje seker preku staklo! Gi imas ama i ke gi nemas!Imam i ste ke si stavam
Не мислиш дека е премногу?Со оглед на тоа дека си девојка?IVA_SKORPIJA напиша:Imam 2 i pak ke stavamtrajnaaaaa sekako
![]()