Тетоважа, трајна или привремена?

• Креатор на темата Креатор на темата ThA-BiTcH
  • Време на започнување Време на започнување

Тетоважа, трајна или привремена?

• Трајна

Гласови: 224 58,2%
  • Привремена

Гласови: 107 27,8%
  • Никаква, не би ставил/а тетоважа

Гласови: 54 14,0%

• Вкупно гласачи
    385
Ако веќе ставам, ќе си ставам трајна, која е поентата да ставам привремена, да ми трае кратко радоста. :)
Би сакала некогаш во животот да се истетовирам, ама мислам дека сепак не би. Немам г`з за такво нешто. :)

PSYtisfaction напиша:
Ако веќе ставам, ќе си ставам трајна, која е поентата да ставам привремена, да ми трае кратко радоста. :)
Би сакала некогаш во животот да се истетовирам, ама мислам дека сепак не би. Немам г`з за такво нешто. :)
I jas nesto vaka.Mislam deka bi bilo interesno da imam nekoja taka mala tetovaza ama plasliv sum od igli.

The Mummy Returns напиша:
I jas nesto vaka.Mislam deka bi bilo interesno da imam nekoja taka mala tetovaza ama plasliv sum od igli.
Не е поради стравот од игли, со тоа немам проблем, туку самиот факт дека е трајна, доживотна, дека ќе морам да ја носам дури и кога некогаш можеби ќе ми здосади, или кога ќе се уозбилам:), и нема да сакам повеќе да ја имам. Поради тоа ми е...

E mene mi e strav od igli,ama ete i toa da go nadminam sepak mislam deka ne bi pravel vo Makedonija zasto kakvi se toa rabotilnicite kojznae sto mozes da zakacis i da se inficiras.Iako moze da ima i isklucoci ama mislam deka poveketo mesta ne se naj sigurni.

Bi stavila privremena. Ne deka imam nesto protiv trajnite tuku mislam deka so tekot na vremeto trajnata ke mi zdosadi.

Трајна се разбира. Ама некако секогаш кога мислам да се тетовирам ми бегаат парите

Bi stavila samo privremena,nikako trajna od kaj da znam ja posle dali ke mi se sviga ili ke mi zdosadi,epten nepredvidliva li4nost sum....

Ako si za trajna ondak imas nesto sto ti znaci i sakas da si go obelezis (spomen , nastan , licnost, itn..) pa go ovekovecuvas so vakavo pred se umetnicko delo :)

Pozz

IVA_SKORPIJA напиша:
Imam 2 i pak ke stavam:):):) trajnaaaaa sekako :):):)
Не мислиш дека е премногу?Со оглед на тоа дека си девојка?:toe:
Ја сум за трајна тетоважа и наредниот месец идам да си ја исполнам желбата!:vozbud:

nema sansi trajna zaso i onaka se mnooogu cesto predomisluvam a koga si pomisalam deka ova e trajna i stoi ... privremena imav...stoese 3 meseci i ne mi go naprai mn.kefot...

privremena vise sum imala privremena i bi stavila pak ama za trajna nema sansi zosto uzasno boli i plus nema da sakam da ja nosam cel zivot

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom