Како што ми изгледа бајаги проблеми ќе си имаш со бракот. Ако не и веруваш на жената, ќе те прогонуваат моментите и кога отвара некому врата.
ваљда само ружни женски си имал па не знаеш како се работите
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Како што ми изгледа бајаги проблеми ќе си имаш со бракот. Ако не и веруваш на жената, ќе те прогонуваат моментите и кога отвара некому врата.
Како е убава кожа кога си на преглед од ДЕРМАТОЛОГ невкусен коментар?
Или можеби сум свесен дека и да ја заклучам дома, ќе се опне со поштарот ако треба.ваљда само ружни женски си имал па не знаеш како се работите
оф оф оф, гарант после преглед ќе ја прашува дали уживалаA тек на гинеколог...
...ни фали контекст. Ако било проследено со настран поглед и намигање некое, реакцијата е исправна.
Во превод, ако имаш макар нормално-физички-привлечно-функционален женски партнер - тогаш на секое искачање на јавни места треба да потепаш пола мушка популација што ќе се загледа во твојата женка? ...ОК, пробај го некад пристапов и кажи ни како си поминала вечерта....настран поглед и намигање некое, реакцијата е исправна.
...или за жена. Не дискриминирај веднаш со полови предрасуди!...тешко на таа што ќе го земе Ron Burgundy за маж со паметот што го има
... нема раат, мора пазење цело време.ваљда само ружни женски си имал па не знаеш како се работите
Жена никако да не се пушта сама ни на доктор ниту било каде без придружба!никогаш не би пуштил жена сама да иде кај некој таков мазноглавец.
Robin HOOD strikes againШо се дешава во Норвешка?
Убиени к ранети со лак и стрела.
Некој incel сигурно.Шо се дешава во Норвешка?
Убиени к ранети со лак и стрела.
editedНекој Breivik сигурно.