- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 46.050
- Поени од реакции
- 86.480
исламските верски училишта постојано се стожери на терористите по Европа и светотПравилни мерки за спречување идни терористички напади![]()
истрагите тоа го покажуваат
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
исламските верски училишта постојано се стожери на терористите по Европа и светотПравилни мерки за спречување идни терористички напади![]()
Бос ли е лудаков, ама битно маска носи, се придржува до протоколи.
Па не го испукале на лице место, туку го уапсиле, ти ебам државата.
Така мирен и кроток народ убиле во конц логори 6 милиони евреи и уште повеќе словени, претходно користејќи ги најбрутално како робови. И што се чудиш, уште од тоа време муслиманите ги сметале како сојузници, а Словените генерално непријатели. Овој босиов хирург само не е информиран.Во Германија вакви како овој има толку многу што чудно е како секој ден нема по улиците слични напади. Навечер претресуваат во патики ваму овој го молат да го уапсат. Криво ми е само за финиот народ што живее овде што навистина е добронамерен и кроток, на останатите кои им смета нагласокот или словенскиот јазик ваљда овие им се подобри.
На погрешен човек му го кажуваш ова. Сето ова го знам јас, не сум бил никогаш лик од типот, sredena im e drzavava, niv gi biva nas ne. Јасно ми е се и како и зошто е тоа така, и зошто нас "не не бива" и кој е добар а кој лош. Јасни ми се нивните планови и тогаш и денес и тоа како Словените кои тогаш платија со крв не успеаа да ги направат робови а денес ги направија робови и овие им се благодарни за тоа, како со слободна мисла ги донесоа овде додека некогаш по цена на живот не се давале.Така мирен и кроток народ убиле во конц логори 6 милиони евреи и уште повеќе словени, претходно користејќи ги најбрутално како робови. И што се чудиш, уште од тоа време муслиманите ги сметале како сојузници, а Словените генерално непријатели. Овој босиов хирург само не е информиран.