јас ко мал бев многу закачка
колку ќотек имам мавано и колку ќотек имам јадено строго само јас си знам

од класот до 8мо нема дете со кое не сум се тепал а во средно бељите мене ме наоѓаа, па така да има повеке примери
пр1 имавме физичко со 3та година (јас1ва) и игавме фудбал, и овие као демек постари ништо не им можеме не тепаа многу а фаул не ни даваа. Едно време му скисна на еден другар и опцу и овие постариве рипнаа, јас од клупата (вечен резервиста) се залетав така убаво и го треснав чаламот така лошо шо падна типот на земја, после сите мене ми изнаскокааза среќа професорот дојде на време и не окркав ништо
пр2 беше мај и по дифолт сите бевме пијани, јас во дотичниот момент бев во чил поза на викенд столче со женската врз мене, и еден паметњакович без бричина ми налета со два шамара, јас сакајки да станам фрлив од мене и женска и стол и паднав и раката ми падна врз секирата, наредните сцени изгледаа ко на филм само шо пред да замавнам другарите ме запраа (фала богу немаше да го лежам мршникот) и после се си решивме на стариот добар голорачен начин
пр3 беше прочка и сите бевме маскирани, бев во еден клуб со 3ца мои другари и се џускавме вака така, и едно време една курветина ме назгази така лошо врз скршеницата (од стапалото), фино лепо и ртеков да пази оти ѕвезди броев, а оваа па така лошо се испонаша и налета тој нејзиниот ебач (30) и ми влепи една жешка и за секунда тука дојде обезбедувањето и ми рече да одам на страна. Арно ама типот беше мн пијан и направи уште некој проблем и го испуцаа надвор, а ние надвор си го дочеклавме така маскирани, џигерите му ги извадивме и киднавме
има уште десетици примери како сум се тепал рамноправно или како ме бубрежеле, ама тоа нема да го пишам оти многу ке ви здосадам и оти ми е срам
само ке си признаам дека два пати мама дома не ме познала....а после тоа се навикна таков да ме гледа:helou: