Тепачка за Сања Николиќ!

• Креатор на темата Креатор на темата THE_CHOSEN_ONE
  • Време на започнување Време на започнување
Не е јака, не е добра, не би мрднал со прст за неа и слично, а да ви направи 2/3 трика ќе трчкате како кученца по неа :pos:

кој ја ебе ороспијата, мерак ми е што слаткар искркал бокс

И мене ми е мило типот незнае да збори песни ќе пее ако не беше Тони Зен, слаткар уште ќе се дрогираше и ќе се пијанчеше по улиците :toe:

Па и не е ништо посебно оваа сања,има и многу подобри и поубави девојки во македонија иако не се познати како неа, да биде и последната жена на светот не би се тепал поради неа :toe:

И мене ми е мило типот незнае да збори песни ќе пее ако не беше Тони Зен, слаткар уште ќе се дрогираше и ќе се пијанчеше по улиците :toe:

Па зар Слаткар уште не прави тоа? :))

Па зар Слаткар уште не прави тоа? :))

Ништо чудно бе човек ништо чудно можно е уште да се фикса нели гледаш дека не знае реченица да склопи прави некој физички и психички потези кои што ни малку не наликуваат на нормален човек ретко кој пцуе како кретен во своите песни а онака кога зборува незнае да склопи реченица,.... да пцуе како надворија знае а да зборува нормално незнае :toe:

Мене Слаткар ме потсеќа на човек со посебни потреби тако звани ретардиран. Не го зборувам ова зашто сум хејтер, туку целото негово однесување ми доликува на таков човек. А и Сања Николиќ не ми е ништо особено убава.

И мене Слаткар на ретард ме потсеќа, а Сања само малку да си ги среди зубите, ќе биди топ девојка! :)
Мене Слаткар ме потсеќа на човек со посебни потреби тако звани ретардиран. Не го зборувам ова зашто сум хејтер, туку целото негово однесување ми доликува на таков човек. А и Сања Николиќ не ми е ништо особено убава.

--- надополнето ---

А иначе оваа Сања има фејсбук профил, оти не можам никако да ја најдам! -.-'
Ако има, пишете линк! :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom