Тепачка за Сања Николиќ!

Г

Господ

Гостин
Ја Сањето ќе ја тепам.Уствари и таа ќе ме истепа...

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.746
Поени од реакции
18.496
Не е јака, не е добра, не би мрднал со прст за неа и слично, а да ви направи 2/3 трика ќе трчкате како кученца по неа :pos:

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
Не ми е нешто нарочито Сањето, ама кога би ми побарала, би и дал од прва. ;)

M

.:makedonec:.

Гостин
кој ја ебе ороспијата, мерак ми е што слаткар искркал бокс
И мене ми е мило типот незнае да збори песни ќе пее ако не беше Тони Зен, слаткар уште ќе се дрогираше и ќе се пијанчеше по улиците :toe:

insence

VendettaQ
Член од
30 јануари 2011
Мислења
193
Поени од реакции
12
Па и не е ништо посебно оваа сања,има и многу подобри и поубави девојки во македонија иако не се познати како неа, да биде и последната жена на светот не би се тепал поради неа :toe:

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
И мене ми е мило типот незнае да збори песни ќе пее ако не беше Тони Зен, слаткар уште ќе се дрогираше и ќе се пијанчеше по улиците :toe:
Па зар Слаткар уште не прави тоа? :))

M

.:makedonec:.

Гостин
Па зар Слаткар уште не прави тоа? :))

Ништо чудно бе човек ништо чудно можно е уште да се фикса нели гледаш дека не знае реченица да склопи прави некој физички и психички потези кои што ни малку не наликуваат на нормален човек ретко кој пцуе како кретен во своите песни а онака кога зборува незнае да склопи реченица,.... да пцуе како надворија знае а да зборува нормално незнае :toe:

M

Moon Child

Гостин
Мене Слаткар ме потсеќа на човек со посебни потреби тако звани ретардиран. Не го зборувам ова зашто сум хејтер, туку целото негово однесување ми доликува на таков човек. А и Сања Николиќ не ми е ништо особено убава.

Член од
20 ноември 2010
Мислења
738
Поени од реакции
749
И мене Слаткар на ретард ме потсеќа, а Сања само малку да си ги среди зубите, ќе биди топ девојка! :)
Мене Слаткар ме потсеќа на човек со посебни потреби тако звани ретардиран. Не го зборувам ова зашто сум хејтер, туку целото негово однесување ми доликува на таков човек. А и Сања Николиќ не ми е ништо особено убава.

--- надополнето ---

А иначе оваа Сања има фејсбук профил, оти не можам никако да ја најдам! -.-'
Ако има, пишете линк! :)

Kajgana Shop

На врв Bottom