Тепачка за Сања Николиќ!

• Креатор на темата Креатор на темата THE_CHOSEN_ONE
  • Време на започнување Време на започнување
Ех не е интересно така на празно да јадеме гомна дајте видео клип бе!! :)

Он е сељак ти си пи*ка.....што бараш со него:pos2::pos2::pos2:

па сања не е лошо ама не вреди да се тепам и да урлам за таква како сања славата и љубовта не оди заедно;)

"еба си куче мајку" е работава ,се степал за Сања јас се имам тепано за најмалце пет фуфи и ме немало по таблоиди и телевизии,но сепак бев
во станица и кркнав тужба ...јебига не сум Слаткар по професија

Јака женска е Сања бе... а дека не вреди да се тепаш за женска, не вреди, ама ете...

Едниот е дткач,другата спонзоруша...ептем се мега,ко Мегас Александрос се....
Па што ако е дткач?Луѓето со говорна маана мора да бидат изолирани од општеството?Или пак не смеат да постојат?

Иначе,не ми е криво што Слаткар попил бокс :vozbud:

Бош тема .. не ми е јасно шо отворате вакви теми .. проста работа .. оговарање .. и шо сега .. вака само народо се затупува ..
едит .. КАНТА :vozbud:

Никад не би се степал за девојка, премногу е сељачки

Со Слаткар да бидам треба навистина да сум ментално пореметен, сељачаана сакаш ли

Очекував клип јас али ништо.
Ко што рече некој за девојка не би се тепал макар ни за оваа.Али ако ми се фрли некој и ми пукне бокс ја нема да го глеам.Али прв да почнам тепачка никад.

Бош тема .. не ми е јасно шо отворате вакви теми .. проста работа .. оговарање .. и шо сега .. вака само народо се затупува ..
едит .. КАНТА :vozbud:
Затупен е веќе одамна, хаха шо све не јадат за слава, па што значи еден бокс плус:wink:

не ми јасно таква пичка со какви клосари се друже тоа ти е ''памет''

Слаткар не “се степал’’, он изел ќутек. Тоа ти е исто, само без фактичко враќање на ударот.

4ekeraukc!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom