Тепачка - тивко етничко чистење

Статус
Затворена за нови мислења.
Овие од видеото што го пастирав се Македонци, од Охрид града.
Со тоа видео не ми беше целта да ги одбранам моите, само да го потврдам мојот претходен пост дека биолошки докажано е дека сите сме исто гомно.
marsovka :pusk:
е па честитики само што се избламира јас завршив во клас со 29 припадници од македонска националност а 1 босанец муслиман (кој беше многу мирно дете) во мојата генерација имаше застапеност од други националности околу 10% и никој не се тепаше врз етничка основа
И ако ги имаш читано моите постови ќе сватиш дека јас се залагам за соживот и за мене сите се исти..
И истото тоа сакав јас да го кажам дека тоа се деца у пубертет кои бараат причини за тепачки дали врз национална основа дали врз основа да се тепаат поради поглед наопаку они ќе се тепаат ?

П:С не ми се верува колку се ископлексирани и двете страни
:nenene:
До кога бе вака?

па на пример во Прилеп се бараше отворање на 7-8 албански паралелки низ средните училишта ИАКО во прилепската општина(да општина не само во градот)нема повеќе од 10-20 албански средношколци(да знаеме дека после 4 одд одите в планина на обука,ама ете има и такви што запишуваат средно........за жал)
сега ти кажи кај е логикава во тоа?
ах да ве имаше појче овде че си имавме занимација :pos2:
а сега ти оди :drk: си го потсеченио и се надевам дека за брзо че ве снајди то шо ги снајде вашите предци во минатото

Бар социјалистите знаат убо што е работата :back:

Јебига, вакви теми кои за извор имаат резултат од пребарување на гугл се полни комплекси, имаш право за тоа. Еве ти цвет и тебе :smir:

чекај малце

јас завршив основно
Секој втор ден имаше тепачки пола од школскиот инвертар беше кршен и од него беа вадени шипки
Девојчињата ги драпаа за цицики и гзови
Некои одеа до таму што позгодните девојки ќе ги залепеа на клупа и драпааа пред сите ,уште фалеше силување едно (фала богу не се случи)
Направија огромна дупка во Отп училницата
Ги малтретираа сите нивни соученици...посебно бубаторите
Јас имав заработено такви трауми што две години имав кошмари после тоа

Сеа некој ќе ми каже овие деца од која националност се ?????
вака од око ?

пааааа,ова ке да се албанци 100%, (да не речам ши***ри,пошо се навредуваат)

пааааа,ова ке да се албанци 100%, (да не речам ши***ри,пошо се навредуваат)
марсовка, прочитај го овој над мене. Да не испадне дека само јас сум ваков-таков-онаков.
$h@doW m@n, јас се избламирав ама мојата реакција беше природна, крајно искрена. Ама ти требаше да прочиташ што објасни марсовка. Бот :pos2:

Не плачи моме не жали, јас ќе се вратам од туѓина...

Што си тиииииииии, ѓаволче мало, јавно кажуваш такви работи. Срам да ти е.
Се шалам. Мило ми е што си толку отворена и што јавно кажуваш дека би сакала занимација со Албанци. Тоа е за риспект. Фајчај цветов :smir:

Ова не ти требаше, се уништи на крај. А баш убо ни тргна.
Колку за информација, ќе споделиш со останатите што ги снајде нашите предци во минатото? Колку да имам што да му плеснам на Македонцки другпат кога ќе отвори ваква тема која мириса на секс, за тоа какви дивјаци сте биле во минатото :pipi:
хахахах
значи стварно на простотилукот ваш албански му нема крај
прво оди ТИ научи шо значи мојот ник па после коментирај
ти и твојот вид знаете многу убаво што ви се случуваше во минатото, не би го нарекол тоа дивјаштво,само секој според заслугите :devil3:
само нема доволно политичари со мад**а сега инаку...... :uvo:

чекај малце

јас завршив основно
Секој втор ден имаше тепачки пола од школскиот инвертар беше кршен и од него беа вадени шипки
Девојчињата ги драпаа за цицики и гзови
Некои одеа до таму што позгодните девојки ќе ги залепеа на клупа и драпааа пред сите ,уште фалеше силување едно (фала богу не се случи)
Направија огромна дупка во Отп училницата
Ги малтретираа сите нивни соученици...посебно бубаторите
Јас имав заработено такви трауми што две години имав кошмари после тоа

Сеа некој ќе ми каже овие деца од која националност се ?????
вака од око ?

Марсовка не знам од која националност ама знам дека тоа што го објаснуваш не е дека фалело уште силување туку тоа било силување, за кое треба да летаат јаки тужби. Само колку за информација силување не е се важи само од пенетрација.

И, што сака да каже писателот?
Дека се дрогира, па заради тоа не може да поднесе Албанци?

хмммммммм,не не е то

Ни ти Мери нема никогаш да научиш дека имаш женско име за ник
http://www.billszone.com/gallery2/v/private_user_galleries/mysticsoto/Mysticsoto/Mary_Jane.jpg
хмммммм не знам појче шо да речам само последното мало зборче во твојот линк игра голема улога
нема врска не е битно појче

(НЕ)образованието или погрешното образување се причина поради која Албанските средношколци се многу лесно политички контролирани, а причината за нивното дивјаштво е многу познато...
Штета навистина штета во21век , во својата држава, во својот град да се осеќаш загрозен...
Јебига веројатно во сите општини кај шо се накотоија КОСОВЦИ ќе мора Македонците да се навикнат на „СОЖИВОТ НА АЛБАНСКИ НАЧИН„...

Не би рекол дека средношколците се политички контролирани.
Точно дека едукацијата има влијание во нивниот однос, но не смееме да заборавиме дека зборуваме за млади луѓе, луѓе на кои им врие крвта. Сите сме биле такви.

Точно така ако им врие крвта нека одат по женски...
Нека се журкат заедно , па нека се и тепат ама не етнички...
Место вечерва во струга да се слави победата на МАКЕДОНИЈА они се тепале...
Не бе брат тоа треба да се спречи...
Намерно спомнав ПОЛИТИЧКИ КОНТРОЛИРАНИ , можеби не директно ....
А имаш право за лошото воспитување...
Сепак мислам дека Албанците ако подадат рака и се покажат искрени во нивните желби за соживот ќе нема проблеми...
Јас за време на војната 2001 си пиев ПИВЦЕ со Албанец , а на него влакно ме му фалеше иако во радиус од 5км беа само Македонци, а тоа кажува многу...
Ако има обратни примери со задоволство би ги слушнал...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom