kako prvo ...Kenedi go nemas spomnato zatoa sto ne mozes da dades soodveten detski odgovor ...toj vo posledniot govor ti kazuva otvoreno i javno i vo faca na takvite slepci kako tebe za tajnite drustva sto se navlezeni vo site pori na SAD .
kako vtoro za ovaa tema izleze golem skandal vo svetot narecen Climate Gate i imase mnogu ostavki od vrvni klimatski naucnici i nemoj da lazes deka ne sum ti odgovaral ..imam milion postovi na ovaa tema tokmu tuka od ovaa od mene otvorena tema ..OVDE SE KE NAJDES ---->
http://forum.kajgana.com/showthread...%EC%E0%F2%E0+%EB%E0%E3%E0+%ED%E0+20+%E2%E5%EA
treto ..tuka ne se zamaram imas tema kade imam napisano mnogu postovi i postaveno iljadnici dokazi za toa deka 9/11 e inside job ...i malite deca ne veruvaat poveke na oficijlanta teorija za 19 teroristi so nozovi ..i kako NORAD otkazal da funkcionira i uste MNOGU drugi raboti ...treba da se zasramis sto veruvas deka pesterski covek moze da izvrsi takov napad
kako cetvrto ne sum mnogu invovliran vo temata za piramidite i tuka nemam nekoe moe crvsto mislenje sto se zabelezuva i vo soodvetnata tema zatoa sum otvoren i samo sum obicen nabljuduvac na taa tema .Jas sozdavam moe mislenje ne kako tebe od istorija za 8 odd ili od ljada zosto i iljada zatoa, jas prvo gi sogleduvam site teorii i dokazi sto mi se dostapni pa potoa si sozdavam moe mislenje i so toa kakvo e go prenesuvam ovde na forumot.
kako petto i jas ne znam koj so sigurnost go vladee svetot i nikade vo moite postovi ne tvrdam reptili go vladeat ...vonzemjani ...ama so sigurnost moze da ti potvrdam deka toa ne e Obama, Sarcozy, Medvedev,SAD,RUSIJA,Kina..odnosno oficijalnite lica sto gi gledas na tvojot televizor
kako petto ne sum religiozen covek i so fakti mozam da ti potvrdam deka religijata ima poveke krv na sebe otkolku site Hitleri ,Stalini i Mao Ce tungovci zaedno ...
kako sesto ..na temata vonzemjani ako gi sledis moite postovi postavuvam izjavi od poranesni rabotnici na NASA, Vojnici , ministri za odbrana na "seriozni " zemji , presedateli na astronomski drustva , vrvni astrnomi , Astronauti ....i nikade ne gi spomenuvam 13 te milioni svedostva od 1930 navaka od "obicni" luge
kako sedmo Putin e Rusin a KGB e ruska razuzunavacka agencija a MI- 5 e Angliska a Musolini e Italijanec i Italija e neprijatel na Anglija vo vtorata svetska vojna ...i nemoj da mi zboris logika ona ova .ova pod sedmo ti e cista glupost i nema nikakva logika(ne se blamiraj)
kako osmo toa bese Pandemija ama lazna Pandemija 4000 mrtvi vo celiot svet a SZO proglasi Pandemija (poveke umiraaat od alergija od kikiritki) ...i taka golemite Farmacevtski kompanii pocnaa da gi prodavaat svoite vakcini koi ovde za sreka vo Makedonija lugeto ne gi zemaa vo golem broj brlagodarenie na internetot i informiranosta) no sepak Makedonija gi kupi(od nasite dzepovi preku danocni obvrznici) ..znaci imase samo finansika steta . jas za ova trubev od januari minatata godina sto mozes da vidis po moite postovi na soosdvetnata tema vo Zdravje .... sega sekoj znae deka pandemijata bese laga ..i nekoi naucnici ke odgovaraat , onie svrzanite so BIG Pharma. Isto e cudno nekoj da profitira od tvojot dzepot na smetka na zdravjeto na lugeto a? ova vistinski covek ne go pisuva ..sepak se nadevam deka si covek...
kako deveto ke mozes li da prestanes da pisuvas na temi od koi nemas nikakva vrska i najmalku znaenje i ovde da ja zalazuvas pomladata generacija ..postarata sekako ne ti veruva ..jas ne sum postavuval dokazi? ..jas imam postaveno iljadnici dokazi ..ti ne postavuvas nisto !!! ti samo postavuvas nekoi slikicki od motika i tvoite odgovori se bezlicni od tipot ..ova nema logika ...bla bla
i deseto, dojdi na kafe da mi ja vidis mojta biblioteka pa i ke ti dadam nekoja kniga od mene poklon ...na srpski ...ako dotogas ne naucis anglsiki