Ireal Член од 12 март 2009 Мислења 21.975 Поени од реакции 18.075 Локација Skopje вчера во 20:27 #616 ова е од 25.10 ??
Invisible Force Is with me Член од 29 јули 2021 Мислења 5.761 Поени од реакции 10.516 денес во 01:42 #617 THE FLAT EARTHER Water holds a memory of the past . These experiments prove it! THE FLAT EARTHER ❌ (t.me/theflateartherr) t.me Автоматски споено мислење: пред 54 минути Четврта димензија... THE FLAT EARTHER Entering the 4th dimension! THE FLAT EARTHER ❌ (t.me/theflateartherr) t.me Автоматски споено мислење: пред 52 минути Антарктик и Арктик секогаш во центар на внимание... THE FLAT EARTHER The Antarctic Icewall - exposed! ❄️ THE FLAT EARTHER ❌ (t.me/theflateartherr) t.me Автоматски споено мислење: пред 49 минути #Rupes Negra Автоматски споено мислење: пред 43 минути Врвот... Автоматски споено мислење: пред 30 минути THE FLAT EARTHER Ground your feet with the Earth Proof this realm is electromagnetic ⚡️ THE FLAT EARTHER ❌ (t.me/theflateartherr) t.me Автоматски споено мислење: пред 16 минути THE FLAT EARTHER The best thing about being a "conspiracy theorist" is you don't collapse live on television. ❌ THE FLAT EARTHER ❌ (t.me/theflateartherr) t.me Последно уредено: пред 16 минути
THE FLAT EARTHER Water holds a memory of the past . These experiments prove it! THE FLAT EARTHER ❌ (t.me/theflateartherr) t.me Автоматски споено мислење: пред 54 минути Четврта димензија... THE FLAT EARTHER Entering the 4th dimension! THE FLAT EARTHER ❌ (t.me/theflateartherr) t.me Автоматски споено мислење: пред 52 минути Антарктик и Арктик секогаш во центар на внимание... THE FLAT EARTHER The Antarctic Icewall - exposed! ❄️ THE FLAT EARTHER ❌ (t.me/theflateartherr) t.me Автоматски споено мислење: пред 49 минути #Rupes Negra Автоматски споено мислење: пред 43 минути Врвот... Автоматски споено мислење: пред 30 минути THE FLAT EARTHER Ground your feet with the Earth Proof this realm is electromagnetic ⚡️ THE FLAT EARTHER ❌ (t.me/theflateartherr) t.me Автоматски споено мислење: пред 16 минути THE FLAT EARTHER The best thing about being a "conspiracy theorist" is you don't collapse live on television. ❌ THE FLAT EARTHER ❌ (t.me/theflateartherr) t.me