Тенисот во Македонија. Игра ли некој тенис?

• Креатор на темата Креатор на темата JOE
  • Време на започнување Време на започнување
Кој е расположен да играме во Аеродром позади хотел Русија на тврдите терени? Клубот се вика Тениска Академија Аеродром. 200 денари е 1 час играње до 15h.
Јас и на - температури би играл :D Само шо вчера си заминав од Скопје. Следнава недела бегам Банско, така да после 8ми февруари би бил во Скопје, па ако се погоди некое сонце чисто колку да не е камен ладно, може да направиме некој сет :)

Јас и на - температури би играл :D Само шо вчера си заминав од Скопје. Следнава недела бегам Банско, така да после 8ми февруари би бил во Скопје, па ако се погоди некое сонце чисто колку да не е камен ладно, може да направиме некој сет :)
И јас сум за :) Каунт ме ин :D

игра некој тенис во мк рекреативно или слабо ...?!
да свртиме некоја партија :)

и јас сум исто за некој сет да изиграме ако е некој за

И јас сум за :D Само кажете каде, кога, шо, како.

кај што има бесплатни терени да може ко луѓе да изиграме
Јас кога играм, играм позади Сити Мол кај основното училиште Петар Поп Арсов. Има 3 терени, сигурно за викенд повеќе гужва, во работни денови онака. Во секој случај и да се зафатени сите терени, пристојно време за чекање по мое мислење... ако имате некој ден слободно време кажете па ќе се договориме нешто :)

Јас кога играм, играм позади Сити Мол кај основното училиште Петар Поп Арсов. Има 3 терени, сигурно за викенд повеќе гужва, во работни денови онака. Во секој случај и да се зафатени сите терени, пристојно време за чекање по мое мислење... ако имате некој ден слободно време кажете па ќе се договориме нешто :)

ќе најме некое бош терминче ко ќе е празно

Јас сум слободна за викенди воглавном, во работни денови после 5.

Ако има рекреативец на малку понапредно ниво што е за тенис утре, нека се пријави :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom