Тенисот во Македонија. Игра ли некој тенис?

• Креатор на темата Креатор на темата JOE
  • Време на започнување Време на започнување
Скoпје, нaс. Илинден. Имaме и тукa тoп терени, имaм стaвенo слики нa темaвa. Сегa е пoевтинo дa се игрa, 120 сaaт сo нaшa oпремa, 200 сo нивнa. Мoже дa се земе 500 денaрa пет и 900 ден. десет термини месечнo сo свoјa oпремa тoa

Абе кај има некаде терени Центар, Козле, во тој регион? Зборам за тие од Агенција за млади и спорт. Бев денес карпош кај школото, океј се 3 терени супер се, ама доаѓаат да вежбаат некои што се спремаат за турнири и осет немаат, по 2-3 саати се на еден терен, нема смисла.

Абе кај има некаде терени Центар, Козле, во тој регион? Зборам за тие од Агенција за млади и спорт. Бев денес карпош кај школото, океј се 3 терени супер се, ама доаѓаат да вежбаат некои што се спремаат за турнири и осет немаат, по 2-3 саати се на еден терен, нема смисла.

Јас кај школото играм, а богами во право си за тие тренерите... имаат повеќе ученици и немаат осет. Вчера играв. но станав во 6 30 за да сум во 7 таму... немаше никој, празни три терени и за само 15 минути се зафатија двата... и тоа на двата имаа тренинзи. Додека играв колку што разбрав имале за тренирање до 11-12 сатот. Значи тоа се 4-5 сати, а не се само еден двајца тренери туку сигурно и покасно некој друг доаѓа....

Тие што се во близина на кеј, под Сити Мол, наводно ги купил некој тениски клуб и сега се приватни. СТРАШНО.

Јас кај школото играм, а богами во право си за тие тренерите... имаат повеќе ученици и немаат осет. Вчера играв. но станав во 6 30 за да сум во 7 таму... немаше никој, празни три терени и за само 15 минути се зафатија двата... и тоа на двата имаа тренинзи. Додека играв колку што разбрав имале за тренирање до 11-12 сатот. Значи тоа се 4-5 сати, а не се само еден двајца тренери туку сигурно и покасно некој друг доаѓа....

Тие што се во близина на кеј, под Сити Мол, наводно ги купил некој тениски клуб и сега се приватни. СТРАШНО.

Јас бев покасно и вчера и денес, вчера кај 3 некаде а денес кај 1 сатот и истите од вчера си тренираа и денес. Немам против да ги користат, терените се за сите, ама треба некој common sense да се има, 1 саат од прилика да се задржуваат, не по 2-3 сати да си тераат тренинг. Иначе пишува на страната на Агенција за млади и спорт дека и во Центар наводно има терени, а и тие кај Борис биле нивни. Бил некој да каже?

Каде има тениски терени во Скопје за рекреативно играње, колку кошта и дали даваат нивна опрема?

Ај баш ме интересират и мене цените во Скопје, чисто за споредба со Битола.

Ај баш ме интересират и мене цените во Скопје, чисто за споредба со Битола.
Каде има тениски терени во Скопје за рекреативно играње, колку кошта и дали даваат нивна опрема?
Цените се во ТК парк (аеродром кај хотел русија) 300/400, во МТП е 350, АБЦ мислам дека е 500(не сум сигурна) и ЈУГ е 400.[DOUBLEPOST=1435170392][/DOUBLEPOST]
За опрема незнам дали даваат , ама сега моментално имаш на групер купони за МТП намалено е од 350 на 99 денари со цела опрема, па како сакаш :)

Последно уредено:
На кеј позади Сити Мол што беа од Агенција за млади и спорт сега ги купил некој тениски клуб, како што се информирав јас, тренерот ми рече дека се издаваат по прифатлива цена.

Од 8 до 16 часот = 120 денари за 1 час
Од 17 до 20 часот = 200 денари за 1 час
Од 21 до 23 часот = 300 денари за 1 час (под рефлектори)

Доколку ви треба број за овие терени слободно пишете ми инбокс. Да не го пишам вака public.

Цените се во ТК парк (аеродром кај хотел русија) 300/400, во МТП е 350, АБЦ мислам дека е 500(не сум сигурна) и ЈУГ е 400.[DOUBLEPOST=1435170392][/DOUBLEPOST]
За опрема незнам дали даваат , ама сега моментално имаш на групер купони за МТП намалено е од 350 на 99 денари со цела опрема, па како сакаш :)
мала корекција кај абц зависи од термин и иде од 200 до 500

Ресен денски кошта 140(со провизија се уплаќаат на уплатница парите така викаат) и под рефлектори после 8 кошта 240 :) со нивна опрема и топчиња и релативно добар терен отворен пред 1 недела :)

Кој е расположен да играме во Аеродром позади хотел Русија на тврдите терени? Клубот се вика Тениска Академија Аеродром. 200 денари е 1 час играње до 15h.

Кој е расположен да играме во Аеродром позади хотел Русија на тврдите терени? Клубот се вика Тениска Академија Аеродром. 200 денари е 1 час играње до 15h.
Не е малку ладно? :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom