Тенисот во Македонија. Игра ли некој тенис?

• Креатор на темата Креатор на темата JOE
  • Време на започнување Време на започнување
Напрајте си едно турнирче скопјаниве, секако бааги ве има. :D

Јас сум за турнир, ама поарно да оставиме за на пролет. Ем почна да заладува, ем прекраток е денот веќе. :)

Информиран ли е некој за места и цени за играње, на топличко, во балон или сала? Ако има некој инфо, нека сподели.

Во Ѓорѓи мтп клубот во балон е 750 1 час. Предложете поефтини варијанти.

Vo koi gradovi niz MK moze da se trenira tenis preku zima??????????

Vo koi gradovi niz MK moze da se trenira tenis preku zima??????????

Во Прилеп има балон, таму тренираа децата едно време ко врнеше, само не знам на ладново дали уште тренираат, не ми е верно.

Во Прилеп има балон, таму тренираа децата едно време ко врнеше, само не знам на ладново дали уште тренираат, не ми е верно.

Се тренира сеуште, се тренира и во Јануари :D И не е баш класичен балон во прашање.

Не тренирам тенис. Понекогаш само кога бев мала со децата во маалото игарв. Онака, просечна бев. Не бев ништо посебно, како и сите други деца.
Сепак, мислам дека е убав спорт тенисот. Понекогаш и следам, но сега одамна не сум...

Ајде од октомври 2014 ќе бидам во Скопје на факс и ќе се пробаме со сите, не е проблем. :D

Има ли некој клуб за тренирање тенис во Скопје, и која е идеалната возраст за дете да почне да тренира?

Здраво, играм тенис рекреативно веќе 10 год, а тренирам 2-3 месеци. Има некој искусен аматер за тенис деновиве? :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom