Тенис типови

• Креатор на темата Креатор на темата The King of Clay
  • Време на започнување Време на започнување
ЖЕНАТА Долгополов:mad:..
Шо ќе беше бе гнаса играч....
Се мислев меѓу него и Димитров,ист коефициент беа,и изглеа повторно како и секогаш во тенисот ја избирам погрешната одлука...:facepalm:

ЖЕНАТА Долгополов:mad:..
Шо ќе беше бе гнаса играч....
Се мислев меѓу него и Димитров,ист коефициент беа,и изглеа повторно како и секогаш во тенисот ја избирам погрешната одлука...:facepalm:
И ја уште Долгополов + го чекам ...:place:

Karlovic сепак лесно влезе + (n) . Дур да станам , дур да отидам вкладилница, 90 посто од мечевите ги испуштив.

Karlovic сепак лесно влезе + (n) . Дур да станам , дур да отидам вкладилница, 90 посто од мечевите ги испуштив.
Многу лесно Карловиќ, да не го земеше тај-брејкот готово беше, имаше среќа што и Мареј е бот.

:tapp: Леле најомразен играч ќе ми стане дебелата црнчуга Цонга . Го играм -33.5 гема . Првиот сет на 6-5 имаше две брејк и сет топки го пропушти , и го изгуби сетот во тај брејк . Следните два ги зема 6-4 6-1 . ИДИОТУ !! Џабе ја погодив Лепченко над 20.5 (боза) .

Мајката да и ебам на оваа Опранди, свој сервис неможе да земе , ја згази Азаренка, ќе чекаш цел ден да те ебе некоја глупачка...:mad::mad:

Зошто толку се фаворизира Монако за утре? Мое мислење е дека Троицки ќе победа и тоа рутински. Монако не го бива многу за трава и поминуваше заради лошите противници.

Зошто толку се фаворизира Монако за утре? Мое мислење е дека Троицки ќе победа и тоа рутински. Монако не го бива многу за трава и поминуваше заради лошите противници.
А па Троицки еден тенисер што е... 4 натпревари со ред едвај во 5 сета ги зема.

А па Троицки еден тенисер што е... 4 натпревари со ред едвај во 5 сета ги зема.

Гледав некое интервју со Троицки пред 2 дена и замислете на Аустралиан , Гарос и сега тука сите натпревари во 5 сета ги играл :D:eek:

Иначе ако ти е од помош Троицки има некоја алергија , и вели тоа било проблемот за неговите послаби резултати...

Оддамна немам уплаќано, се надевам дека немам ептен фатено рѓа. Не можев да одолеам некако денес .. :D

- Истомин
- Типса
- Гаске
- Кербер
- Петрова
- Клајстерс

Над 6 коеф.

Пуштив еден тикет колку да ми биде интересно да гледам,

Монако-Троицки -39,5
Џоковиќ-Штепанек +30,5
Истомин-Фаља -39,5
Лискицки-Степенс +21,5