Q
qazwsxedc
Гостин
надал ке биде 28.5-???
ќе биденадал ке биде 28.5-???
И ја уште Долгополов + го чекам ...ЖЕНАТА Долгополов..
Шо ќе беше бе гнаса играч....
Се мислев меѓу него и Димитров,ист коефициент беа,и изглеа повторно како и секогаш во тенисот ја избирам погрешната одлука...
Многу лесно Карловиќ, да не го земеше тај-брејкот готово беше, имаше среќа што и Мареј е бот.Karlovic сепак лесно влезе + . Дур да станам , дур да отидам вкладилница, 90 посто од мечевите ги испуштив.
еве гледам како ке биде под 28,5,ке ме заебе само таа за 2500ќе биде
Eпа јебига. Мене секој ден само по една ме ебе.еве гледам како ке биде под 28,5,ке ме заебе само таа за 2500
А па Троицки еден тенисер што е... 4 натпревари со ред едвај во 5 сета ги зема.Зошто толку се фаворизира Монако за утре? Мое мислење е дека Троицки ќе победа и тоа рутински. Монако не го бива многу за трава и поминуваше заради лошите противници.
Гледав некое интервју со Троицки пред 2 дена и замислете на Аустралиан , Гарос и сега тука сите натпревари во 5 сета ги игралА па Троицки еден тенисер што е... 4 натпревари со ред едвај во 5 сета ги зема.
Иначе ако ти е од помош Троицки има некоја алергија , и вели тоа било проблемот за неговите послаби резултати...Зошто толку се фаворизира Монако за утре? Мое мислење е дека Троицки ќе победа и тоа рутински. Монако не го бива многу за трава и поминуваше заради лошите противници.